-->

Düşlerim Özgür Olsaydı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Düşlerim Özgür Olsaydı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Düşlerim Özgür Olsaydı kitabını inceleyeceğiz. Abdurrahman Adıyan tarafından yazılan Düşlerim Özgür Olsaydı kitabı 2017-01-04 tarihinde yayınlanmıştır. Düşlerim Özgür Olsaydı kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup İBRİŞİM KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Düşlerim Özgür Olsaydı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Abdurrahman Adıyan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Düşlerim Özgür Olsaydı Kitabı Tanıtım Bülteni

Abdurrahman Adıyan tarafından kaleme alınmış Düşlerim Özgür Olsaydı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Çocukluğum terzi çıraklığında geçti. Yarım gün okula gittim, diğer yarısında ise çalıştım. Anadolu tabiriyle "eti senin, kemiği benim" dedikleri, İsmailî bir teslimiyetle mesleğe verildim. Elime yüksüğü bağlayıp beni bir iğneye, iğneyle hayata bağladılar. Koluma takılan "altın bilezik" ondandır. İğneyle galavirik yaptım, kazayağı diktim, klapa işledim; tifo, frengi dikişleri ve puntolar yaptım. İğneyle kollar taktım ama yârin kollarına atılamadım. Diktim, düşündüm. Diktim, düşündüm… Yıllarca iki 'd' harfini yaşadım. İğneyle kazdığım kuyularda Yusuf'a ulaşamadım. *** Hayatım boyunca idealim, dar bir kumaştan bolca bir elbise biçmek oldu. Metotların kifayetsizliği beni yorup durduysa da, yılmadım! El emeği, göz nuru iğneyle kazdığım kuyuların dehlizlerinde insanı gördüm! Tüm insanlar gibi renklerin değişikliğini yaşadım! Sanal günler, krizli aylar, buhranlı yıllar, alışageldiğimiz hatta alıştırıla geldiğimiz; o, birkaç perdelik açık seçik oyun! Figüranı bizden, hesap gayet net ve açık, dahası imf eşliğinde ritim tutmuş uygun adımlarla rap rap edip duran faylar... Depremler, depremler… Deprem sonrası enkazlar, dumanlı günde avlanmalar. Bir de enkazlar altında gökyüzünü gördüm!   Düşlerim kanat takmış, benden öteye, ötelere uçuyorlardı. Kırgın düşlerime beyaz bayrak açtım! Hilesiz gökyüzünde mavi seyirler diledim onlara.   Ah!.. Bir de özgür olsaydı düşlerim…


Düşlerim Özgür Olsaydı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Düşlerim Özgür Olsaydı


Düşlerim Özgür Olsaydı Kitabı İndirme Linkleri


Düşlerim Özgür Olsaydı Pdf İndirme Linkleri

Düşlerim Özgür Olsaydı Yandex Disk Pdf İndir

Düşlerim Özgür Olsaydı Google Drive Pdf İndir


Düşlerim Özgür Olsaydı Epub İndirme Linkleri

Düşlerim Özgür Olsaydı Yandex Disk Ebup İndir

Düşlerim Özgür Olsaydı Google Drive Epub İndir


Düşlerim Özgür Olsaydı Mobi İndirme Linkleri


Düşlerim Özgür Olsaydı Yandex Disk Mobi İndir

Düşlerim Özgür Olsaydı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Düşlerim Özgür Olsaydı Etiketleri

Düşlerim Özgür Olsaydı kitabı hakkında genel bilgiler, Düşlerim Özgür Olsaydı kitabının yazarı kimdir, Düşlerim Özgür Olsaydı kitabının özeti, Düşlerim Özgür Olsaydı pdf indirme linki, Düşlerim Özgür Olsaydı epub indirme linki, Düşlerim Özgür Olsaydı mobi indirme linki, Düşlerim Özgür Olsaydı kitabını indir, Düşlerim Özgür Olsaydı kitabı tanıtım bülteni, Düşlerim Özgür Olsaydı arka kapak yazısı, Düşlerim Özgür Olsaydı kitabı kaç sayfa, Düşlerim Özgür Olsaydı hangi yayınevi tarafından basıldı, Düşlerim Özgür Olsaydı kitabının türü nedir, Düşlerim Özgür Olsaydı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU