-->

Gora Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gora Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gora kitabını inceleyeceğiz. Rabindranath Tagore tarafından yazılan Gora kitabı 2012-10-12 tarihinde yayınlanmıştır. Gora kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup BİLGE KÜLTÜR SANAT yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gora hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Rabindranath Tagore tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gora Kitabı Tanıtım Bülteni

Rabindranath Tagore tarafından kaleme alınmış Gora kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Ülkemizin yabancı bir mahkemede, yabancı yasalara göre yargılanmasına artık izin veremeyiz. Utanç ya da zafer duygularımızı, yabancı kıstaslara göre yapılmış önemsiz karşılaştırmalara dayandıramayız. Anavatanımız, geleneklerimiz, inancımız ya da kutsal yazılarımız yüzünden ne başkalarından ne de kendimizden özür dilememiz gerekmez. Bütün gücümüz ve gurumuzla, anavatanımızın bütün sorumluluğunu üzerimize alıp, ülkemizi ve kendimizi aşağılamalardan korumalıyız," diye düşünüyordu Gora. ".... İnsanın yapması gereken tek şey, Eski, alevler içinde yok olduğunda, bütün güzelliğiyle doğan Yeni'yi hayal edebilmektir. Bu kızıla boyanmış göğün ardında, boyunduruğundan kurtulmuş bir Gelecek'in parlayan ışıklarını görüyorum. Şimdi, şu anda, doğmakta olan şafakta görebiliyorum onu. Dinle, gelişini haber veren davul seslerini göğsümde duyabilirsin." Gora, bunu söylerken Binoy'un elini aldı, kalbinin üstüne koydu. İşgal altındaki bir ülkenin öfke dolu sesidir Gora, kendi geleneklerine sırt çevirip yüzlerini Batıya dönenlerin vicdanlarındaki sızıdır. Büyük Hindistan Hayali gerçek olana dek aklını da kalbini de 'Yeni'ye kapatmıştır. Herkes, Hindistan'ı terk edip ona hakaretler yağdırdığında bile, o, kastlarla bölünmüş, batıl inançlara boğulmuş, putlara tapan ülkesinin kaderini paylaşacaktır. Ülkesinin tutsaklığı bitene dek onun bu gönüllü tutsaklığı bitmeyecektir. Muazzam içeriği ve zengin felsefesiyle Bengal edebiyatının en görkemli eserlerinden biri kabul edilen Gora kendini arayışın, cesaretin, çatışmanın ve kendini keşfetmenin öyküsüdür. Gora, yeni çevirisiyle okurlarıyla buluşuyor.


Gora Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gora


Gora Kitabı İndirme Linkleri


Gora Pdf İndirme Linkleri

Gora Yandex Disk Pdf İndir

Gora Google Drive Pdf İndir


Gora Epub İndirme Linkleri

Gora Yandex Disk Ebup İndir

Gora Google Drive Epub İndir


Gora Mobi İndirme Linkleri


Gora Yandex Disk Mobi İndir

Gora Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gora Etiketleri

Gora kitabı hakkında genel bilgiler, Gora kitabının yazarı kimdir, Gora kitabının özeti, Gora pdf indirme linki, Gora epub indirme linki, Gora mobi indirme linki, Gora kitabını indir, Gora kitabı tanıtım bülteni, Gora arka kapak yazısı, Gora kitabı kaç sayfa, Gora hangi yayınevi tarafından basıldı, Gora kitabının türü nedir, Gora kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU