-->

Güneşim Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Güneşim Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Güneşim kitabını inceleyeceğiz. Şiyar Doğan tarafından yazılan Güneşim kitabı 2017-03-13 tarihinde yayınlanmıştır. Güneşim kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup SİSYPHOS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Güneşim hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Şiyar Doğan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Güneşim Kitabı Tanıtım Bülteni

Şiyar Doğan tarafından kaleme alınmış Güneşim kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Öten bir kuşun kanadını çırpması kadar sevdim seni. Üşüyen ellerimle, yüreğimi titreten sen kadar Ayaz bir gecede bitmeyen sabah kadar Denizin üzerinde bir gıdım simit bekleyen martı kadar… Akan bir şelalenin suyu gütmeyen yatağı kadar Bir orduya meydan okumuş askerin umudu gibi Yıllar sonraki ayrılıktan vuslat gibi Kuruyan bir yarının dinmeyen sızısı gibi… Oğlunu intihardan döndüren babanın sevinci gibi Asırlar boyu sönmeyen halkın bağımsızlığı gibi Ölümden dönen idamlık mahkûmun sevinci gibi Bir çocuğun hayata gözlerini açışı kadar sevdim seni. Sevdim işte ne bileyim, öyle masum, çaresiz Yarın kaybedecek huzur gibi anlayacağın manasız Bir kurşunun kalbimi delip geçeceğini bile bile Senin olmadığın bir dünyadan Bu kahpe hayata elveda diyeceğini bile bile…


Güneşim Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Güneşim


Güneşim Kitabı İndirme Linkleri


Güneşim Pdf İndirme Linkleri

Güneşim Yandex Disk Pdf İndir

Güneşim Google Drive Pdf İndir


Güneşim Epub İndirme Linkleri

Güneşim Yandex Disk Ebup İndir

Güneşim Google Drive Epub İndir


Güneşim Mobi İndirme Linkleri


Güneşim Yandex Disk Mobi İndir

Güneşim Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Güneşim Etiketleri

Güneşim kitabı hakkında genel bilgiler, Güneşim kitabının yazarı kimdir, Güneşim kitabının özeti, Güneşim pdf indirme linki, Güneşim epub indirme linki, Güneşim mobi indirme linki, Güneşim kitabını indir, Güneşim kitabı tanıtım bülteni, Güneşim arka kapak yazısı, Güneşim kitabı kaç sayfa, Güneşim hangi yayınevi tarafından basıldı, Güneşim kitabının türü nedir, Güneşim kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU