-->

Güzellik Bir Yaradır Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Güzellik Bir Yaradır Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Güzellik Bir Yaradır kitabını inceleyeceğiz. Eka Kurniawan tarafından yazılan Güzellik Bir Yaradır kitabı 2017-10-17 tarihinde yayınlanmıştır. Güzellik Bir Yaradır kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup DOMİNGO YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Güzellik Bir Yaradır hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Eka Kurniawan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Güzellik Bir Yaradır Kitabı Tanıtım Bülteni

Eka Kurniawan tarafından kaleme alınmış Güzellik Bir Yaradır kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"YILIN EN İYİ KİTABI" seçkilerinde New York Times • Guardian • Boston Globe • Flavorwire Kızışmış Köpeklerden Farksız Erkeklerin Şu Sefil Dünyasına Güzel Bir Kız Çocuğu Getirmekten Daha Büyük Bir Lanet Yok. Güzeller güzeli Endonezyalı fahişe Dewi Ayu, ölümünden yirmi bir yıl sonra, fırtınalı bir ikindi vakti, ailesine musallat olan bir lanetin intikamını almak için mezarından çıkar. Kızları ve torunları, portakal bahçeleri ve karambola ağaçlarının ortasında, şiddet, ensest, cinayet, delilik ve kalp yarasından mustarip hayatlar yaşamaktadırlar. Hepsi nefes kesici bir güzelliğe sahiptir, biri hariç: İsmi Güzel'dir, çirkinliği ise dillere destan. 34 dile çevrilen Güzellik Bir Yaradır, Endonezya'nın hayali Halimunda şehrinde geçen, korkutucu kadınlar ve iradesiz erkekler, komünist hayaletler ve kinci ruhlar, iffetli prensesler ve merhametsiz haydutlar hakkında, epik bir masal. Tarih ile halk efsanelerini iç içe geçiren Eka Kurniawan karanlık ve aydınlığın el ele dans ettiği fantastik bir başyapıt sunuyor.   "Kim bilir, belki de Nobel Ödülü jürisi, birkaç yıl içinde [Eka'ya] Endonezya'nın hiç almadığı bir ödülü vermeyi düşünebilir." Le Monde   "Gabriel García Márquez ile Salman Rushdie'nin edebi çocuğu." NY Review of Books   "Göz alıcı bir başarı." New York Times   "Nefes kesici, unutulmaz bir kitap." Publishers Weekly


Güzellik Bir Yaradır Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Güzellik Bir Yaradır


Güzellik Bir Yaradır Kitabı İndirme Linkleri


Güzellik Bir Yaradır Pdf İndirme Linkleri

Güzellik Bir Yaradır Yandex Disk Pdf İndir

Güzellik Bir Yaradır Google Drive Pdf İndir


Güzellik Bir Yaradır Epub İndirme Linkleri

Güzellik Bir Yaradır Yandex Disk Ebup İndir

Güzellik Bir Yaradır Google Drive Epub İndir


Güzellik Bir Yaradır Mobi İndirme Linkleri


Güzellik Bir Yaradır Yandex Disk Mobi İndir

Güzellik Bir Yaradır Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Güzellik Bir Yaradır Etiketleri

Güzellik Bir Yaradır kitabı hakkında genel bilgiler, Güzellik Bir Yaradır kitabının yazarı kimdir, Güzellik Bir Yaradır kitabının özeti, Güzellik Bir Yaradır pdf indirme linki, Güzellik Bir Yaradır epub indirme linki, Güzellik Bir Yaradır mobi indirme linki, Güzellik Bir Yaradır kitabını indir, Güzellik Bir Yaradır kitabı tanıtım bülteni, Güzellik Bir Yaradır arka kapak yazısı, Güzellik Bir Yaradır kitabı kaç sayfa, Güzellik Bir Yaradır hangi yayınevi tarafından basıldı, Güzellik Bir Yaradır kitabının türü nedir, Güzellik Bir Yaradır kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU