-->

Hayatımın Hatası Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hayatımın Hatası Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hayatımın Hatası kitabını inceleyeceğiz. Paula Daly tarafından yazılan Hayatımın Hatası kitabı 2017-11-02 tarihinde yayınlanmıştır. Hayatımın Hatası kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup EKSİK PARÇA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hayatımın Hatası hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Paula Daly tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hayatımın Hatası Kitabı Tanıtım Bülteni

Paula Daly tarafından kaleme alınmış Hayatımın Hatası kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İngiltere'nin en beğenilen yazarlarından olan Can Kırıkları ve Sen Kaybolduğundan Beri'nin yazarı Paula Daly'nin etkileyici kalemi sizi şehvet, şantaj ve suçun çarpıcı dünyasına götürüyor. Kargaşa içinde bir hayat… Hayatının kontrolünü kaybetmiş bekâr bir anne… Sorunlu bir çocuk… Bitmeyen borçlar… Roz, tutulmayan sözler ve kırık bir kalple biten evliliğinin ardından hayatını düzene sokmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Bunu fark eden zengin ve başarılı bir adam tarafından yapılan tek gecelik büyük teklife hayır demez. Ancak isler kontrolden çıktığında ödenen bedeller tekliften daha büyük olur. Gerçekten çaresiz kalmak, her şeyi yapmak için bir sebep olabilir mi? Yoksa bu, hataları meşrulaştırmak için uydurulan kocaman bir yalan mıdır?


Hayatımın Hatası Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hayatımın Hatası


Hayatımın Hatası Kitabı İndirme Linkleri


Hayatımın Hatası Pdf İndirme Linkleri

Hayatımın Hatası Yandex Disk Pdf İndir

Hayatımın Hatası Google Drive Pdf İndir


Hayatımın Hatası Epub İndirme Linkleri

Hayatımın Hatası Yandex Disk Ebup İndir

Hayatımın Hatası Google Drive Epub İndir


Hayatımın Hatası Mobi İndirme Linkleri


Hayatımın Hatası Yandex Disk Mobi İndir

Hayatımın Hatası Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hayatımın Hatası Etiketleri

Hayatımın Hatası kitabı hakkında genel bilgiler, Hayatımın Hatası kitabının yazarı kimdir, Hayatımın Hatası kitabının özeti, Hayatımın Hatası pdf indirme linki, Hayatımın Hatası epub indirme linki, Hayatımın Hatası mobi indirme linki, Hayatımın Hatası kitabını indir, Hayatımın Hatası kitabı tanıtım bülteni, Hayatımın Hatası arka kapak yazısı, Hayatımın Hatası kitabı kaç sayfa, Hayatımın Hatası hangi yayınevi tarafından basıldı, Hayatımın Hatası kitabının türü nedir, Hayatımın Hatası kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU