-->

Hz. İbrahim'in Vasiyeti Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hz. İbrahim'in Vasiyeti Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hz. İbrahim'in Vasiyeti kitabını inceleyeceğiz. Sam Bourne tarafından yazılan Hz. İbrahim'in Vasiyeti kitabı 2008-10-10 tarihinde yayınlanmıştır. Hz. İbrahim'in Vasiyeti kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ALTIN KİTAPLAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hz. İbrahim'in Vasiyeti hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sam Bourne tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hz. İbrahim'in Vasiyeti Kitabı Tanıtım Bülteni

Sam Bourne tarafından kaleme alınmış Hz. İbrahim'in Vasiyeti kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Irak Savaşı'nda Saddam'ın iktidardan düşürülmesiyle ülkede bir kaos yaşanmış, asayiş sağlanamadığı için müzeler yağmalanmaya başlamıştır. Bağdat Müzesi de bu yağmadan nasibini alır. Iraklı küçük bir çocuk, tesadüf eseri müzenin gizli bir bölümünde eski bir kil tablet bulur. Gerçek değerini bilmediği için tablet elden ele dolaşmaya başlar ve sonunda tarihi eser kaçakçılarının eline düşer. Bu arada, bir arkeoloji profesörü olan Shimon Guttman, tesadüfen ele geçirdiği kil tabletin Hz. İbrahim'in vasiyeti olduğunu öğrenince dehşete kapılır ve bunu, eski bir arkadaşı olan İsrail başbakanına göstermek ister. Çünkü, bu vasiyetin barış görüşmelerini etkileye-ceğini düşünmektedir. Toplantının yapılacağı gün, başbakana mesajını iletmek için yaklaştığında, korumalar onun bir suikastçi oldu-ğunu düşünüp öldürürler. Bir arabulucu olan Maggie Costello ise İsrail-Filistin arasında yapılacak olan barış görüşmelerini sonlandı-racaktır ama art arda işlenen cinayetler yüzünden işler umduğu gibi gitmez. Başsağlığı için gittiği Guttman'ların evinde Bayan Gutt-man'ın ölü bulunması, olayların farklı bir boyutta olduğunu ortaya koyar. Artık, amansız bir kovalamaca başlamıştır. Herkes tablette Hz. İbrahim'in Moriah Dağı'nı Yahudilere bıraktığını yazdığını düşünür ama aslında bu öngörüler boşunadır. Tüm bilinmezler, iki halkın kaderini etkileyecek olan tabletin, İsrail Müzesi'nde bulunmasıyla ortaya çıkar.


Hz. İbrahim'in Vasiyeti Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hz. İbrahim'in Vasiyeti


Hz. İbrahim'in Vasiyeti Kitabı İndirme Linkleri


Hz. İbrahim'in Vasiyeti Pdf İndirme Linkleri

Hz. İbrahim'in Vasiyeti Yandex Disk Pdf İndir

Hz. İbrahim'in Vasiyeti Google Drive Pdf İndir


Hz. İbrahim'in Vasiyeti Epub İndirme Linkleri

Hz. İbrahim'in Vasiyeti Yandex Disk Ebup İndir

Hz. İbrahim'in Vasiyeti Google Drive Epub İndir


Hz. İbrahim'in Vasiyeti Mobi İndirme Linkleri


Hz. İbrahim'in Vasiyeti Yandex Disk Mobi İndir

Hz. İbrahim'in Vasiyeti Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hz. İbrahim'in Vasiyeti Etiketleri

Hz. İbrahim'in Vasiyeti kitabı hakkında genel bilgiler, Hz. İbrahim'in Vasiyeti kitabının yazarı kimdir, Hz. İbrahim'in Vasiyeti kitabının özeti, Hz. İbrahim'in Vasiyeti pdf indirme linki, Hz. İbrahim'in Vasiyeti epub indirme linki, Hz. İbrahim'in Vasiyeti mobi indirme linki, Hz. İbrahim'in Vasiyeti kitabını indir, Hz. İbrahim'in Vasiyeti kitabı tanıtım bülteni, Hz. İbrahim'in Vasiyeti arka kapak yazısı, Hz. İbrahim'in Vasiyeti kitabı kaç sayfa, Hz. İbrahim'in Vasiyeti hangi yayınevi tarafından basıldı, Hz. İbrahim'in Vasiyeti kitabının türü nedir, Hz. İbrahim'in Vasiyeti kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU