-->

Kağıt Kokulu Yıllar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kağıt Kokulu Yıllar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kağıt Kokulu Yıllar kitabını inceleyeceğiz. Hasan Başpehlivan tarafından yazılan Kağıt Kokulu Yıllar kitabı 2013-05-16 tarihinde yayınlanmıştır. 272 sayfa olarak yayınlanan Kağıt Kokulu Yıllar kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup BEYAN YAYINLARI - KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kağıt Kokulu Yıllar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hasan Başpehlivan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kağıt Kokulu Yıllar Kitabı Tanıtım Bülteni

Hasan Başpehlivan tarafından kaleme alınmış Kağıt Kokulu Yıllar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Türkiye'de uzun yıllar dînî yayıncılık denildiğinde ilk akla gelen mekân Beyaz Saray Kitapçılar Çarşısı idi. Başka bir ruhun, başka bir kokunun adresidir Beyaz Saray… Türkiye'de pek çok kitapçı, kütüphane var fakat bunların hiç biri Beyaz Saray kadar güçlü bir imge oluşturmamıştır hafızalarda. Merdivenlerden inerek çarşıya girmek, bir başka âlemin kapısını aralamak gibidir. Burada uzun yıllar yayıncılık yapan yayıncılar gene bu civarda; Vezneciler'deki Yümni'ye taşındılar. Fakat buradaki atmosfer; kokusu, yıllanmışlığı, heyecanı ve hatıraları ile farklı bir havası daha doğrusu dünyası olduğunu müdavimlerine hemen hissettiren Beyaz Saray'ın yerini tutmadı. Hasan Başpehlivan, Beyaz Saray Kitapçılar Çarşısının hem dönüşüm sevincini, dinî neşriyatta adı duyulan yayıncıların buraya gelişini; hem de dağılış hüznünü, kitapçıların buradan ayrılışını yakinen bilen bir yayıncı. Onu, yolu bir şekilde çarşıdan geçen okurlar, yayıncılar, yazarlar velhasıl kuşaklar tanır. Kâğıt Kokulu Yıllar bir devrin hatıralarını sunarken aynı zamanda Türkiye'deki İslâmî neşriyatın seyrine dâir kıymetli bir birikimi bir araya getirmekte. Aslında, çarşının sesine-soluğuna, neşesine, müdavimlerine, suretlerine, çizgilerine, tonlarına ve hüznüne kulak vermek âsûde bir zamanın ortasına dalmak gibi bir şeydir.


Kağıt Kokulu Yıllar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kağıt Kokulu Yıllar


Kağıt Kokulu Yıllar Kitabı İndirme Linkleri


Kağıt Kokulu Yıllar Pdf İndirme Linkleri

Kağıt Kokulu Yıllar Yandex Disk Pdf İndir

Kağıt Kokulu Yıllar Google Drive Pdf İndir


Kağıt Kokulu Yıllar Epub İndirme Linkleri

Kağıt Kokulu Yıllar Yandex Disk Ebup İndir

Kağıt Kokulu Yıllar Google Drive Epub İndir


Kağıt Kokulu Yıllar Mobi İndirme Linkleri


Kağıt Kokulu Yıllar Yandex Disk Mobi İndir

Kağıt Kokulu Yıllar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kağıt Kokulu Yıllar Etiketleri

Kağıt Kokulu Yıllar kitabı hakkında genel bilgiler, Kağıt Kokulu Yıllar kitabının yazarı kimdir, Kağıt Kokulu Yıllar kitabının özeti, Kağıt Kokulu Yıllar pdf indirme linki, Kağıt Kokulu Yıllar epub indirme linki, Kağıt Kokulu Yıllar mobi indirme linki, Kağıt Kokulu Yıllar kitabını indir, Kağıt Kokulu Yıllar kitabı tanıtım bülteni, Kağıt Kokulu Yıllar arka kapak yazısı, Kağıt Kokulu Yıllar kitabı kaç sayfa, Kağıt Kokulu Yıllar hangi yayınevi tarafından basıldı, Kağıt Kokulu Yıllar kitabının türü nedir, Kağıt Kokulu Yıllar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU