-->

Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 kitabını inceleyeceğiz. Yasemin Yazıcı tarafından yazılan Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 kitabı 2019-05-16 tarihinde yayınlanmıştır. 120 sayfa olarak yayınlanan Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup HEYAMOLA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Yasemin Yazıcı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 Kitabı Tanıtım Bülteni

Yasemin Yazıcı tarafından kaleme alınmış Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir kentin tarihini, coğrafyasını, toplumsal hayatını, geçirdiği değişimleri, insan tiplerini, atmosferini, doğal güzelliklerini, unutulan değerlerini, yeme içme kültürünü, gecesini gündüzünü, yazını kışını, folklorunu, eğlence hayatını, daha bin türlü özelliğini, herkes kendince görür. Tarihçi başka, coğrafyacı başka, turizmci başka, asker başka, öğretmen bambaşka bir gözle görür ve kendi bakış açısıyla yazmak ister.   Ama bir yazar-edebiyatçı, kendince bir duyarlıkla yaklaşır kentine. Çevresine gönül gözüyle bakar. Kendisini değişik insanların yerine koyar, onların yüreğiyle de hissetmeye çalışır, öylece yazar… Yazar yazdığı zaman, birçok kimse o yazıda kendi duygularını, düşünüp de söyleyemediklerini bulur. Kendisinden önce yazılmış olanları da anımsamak ister…   Bu düşünceden yola çıkarak 2011 yılında yayımladığımız "İzmirim" kitap dizimizle, İzmir'in kırk beş semti, İzmirli kırk beş farklı edebiyatçı-yazar tarafından kaleme alınmıştı. Şimdi, 2019 yılında otuz yeni yazar ve otuz yeni eserle, dizimizdeki kitap sayısı yetmiş beşe yükseliyor. Okurla buluşan toplam yetmiş beş kitaplık bu dizi, hem İzmir için bir ilk olması, hem de İzmir'in köklü kent halk kültürüne bir armağan olması açısından yüksek değer taşımaktadır.


Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67


Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 Kitabı İndirme Linkleri


Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 Pdf İndirme Linkleri

Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 Yandex Disk Pdf İndir

Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 Google Drive Pdf İndir


Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 Epub İndirme Linkleri

Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 Yandex Disk Ebup İndir

Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 Google Drive Epub İndir


Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 Mobi İndirme Linkleri


Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 Yandex Disk Mobi İndir

Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 Etiketleri

Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 kitabı hakkında genel bilgiler, Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 kitabının yazarı kimdir, Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 kitabının özeti, Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 pdf indirme linki, Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 epub indirme linki, Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 mobi indirme linki, Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 kitabını indir, Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 kitabı tanıtım bülteni, Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 arka kapak yazısı, Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 kitabı kaç sayfa, Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 hangi yayınevi tarafından basıldı, Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 kitabının türü nedir, Karşıyakalı Bir Çocukluk Anneannemin Ayak İzlerinde / İzmirim 67 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU