-->

Lat Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Lat Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Lat kitabını inceleyeceğiz. H. Demir tarafından yazılan Lat kitabı 2018-04-19 tarihinde yayınlanmıştır. Lat kitabı İnceleme türünde yayınlanmış olup KARA KARGA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Lat hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca H. Demir tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Lat Kitabı Tanıtım Bülteni

H. Demir tarafından kaleme alınmış Lat kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

H. Demir, bir portre çiziyor ilk kitabında. Kırmızı, beyaz ve siyah renklerin kullanıldığı bir portre. Gertrude Stein, saatlerce poz verir, portresini yapmak isteyen Picasso'ya…  Portresi  tamamlanınca da "Ama bu bana benzemiyor ki" sözleri dökülür dudaklarından, şaşkınlıkla… Picasso'nun yanıtı en az tablo kadar ünlüdür: "Bir gün siz ona benzeyeceksiniz." Toplumun yarattığı, yalnızlaşarak kendi içine gömülen bir insanın portresini çiziyor H. Demir. Kurtarıcının olmadığı, insanın kendini kurtarmaya çalışmak yerine bir "Kurtarıcı" beklemesiyle, içindeki kötülüğün iyiliği her zaman yendiği bir dünya. Bu portreye benziyor muyuz, benzemiyor muyuz? Kitabı okuyarak verebiliriz bu sorunun yanıtını."   Sunay Akın


Lat Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Lat


Lat Kitabı İndirme Linkleri


Lat Pdf İndirme Linkleri

Lat Yandex Disk Pdf İndir

Lat Google Drive Pdf İndir


Lat Epub İndirme Linkleri

Lat Yandex Disk Ebup İndir

Lat Google Drive Epub İndir


Lat Mobi İndirme Linkleri


Lat Yandex Disk Mobi İndir

Lat Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Lat Etiketleri

Lat kitabı hakkında genel bilgiler, Lat kitabının yazarı kimdir, Lat kitabının özeti, Lat pdf indirme linki, Lat epub indirme linki, Lat mobi indirme linki, Lat kitabını indir, Lat kitabı tanıtım bülteni, Lat arka kapak yazısı, Lat kitabı kaç sayfa, Lat hangi yayınevi tarafından basıldı, Lat kitabının türü nedir, Lat kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU