-->

Memleketimden Hikayeler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Memleketimden Hikayeler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Memleketimden Hikayeler kitabını inceleyeceğiz. İsmail Gümüş tarafından yazılan Memleketimden Hikayeler kitabı 2015-11-12 tarihinde yayınlanmıştır. Memleketimden Hikayeler kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup AKÇAĞ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Memleketimden Hikayeler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İsmail Gümüş tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Memleketimden Hikayeler Kitabı Tanıtım Bülteni

İsmail Gümüş tarafından kaleme alınmış Memleketimden Hikayeler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hz. Mevlana'nın "Her insan okunacak bir kitaptır" düsturundan hareketle memleketimde bazı özel insanları okumaya çalıştım. Hiç ummadığım kişilerde ummadığım güzellikleri ve özellikleri görerek böyle bir faaliyete giriştim. istedim ki memleketimde tespit ettiğim insanımızdaki örnek davranışları okuyucularımla paylaşayım. Güzel bir Anadolu şehri olan, temiz, çalışkan, dürüst, hakkına razı, devletine sadakatla bağlı, devletin her icraatını saygı ile karşılayan memleketimin, yaşadığım ve büyüklerimden duyduğum konuları içeren "Bizim bir Karaağacımız vardı" başlıklı Karaağacımızın son elli atmış yıl evveline uzanan bir geçmişi, şimdiki gençliğin eskiyi bilmesi açısından kitabın sonuna eklemeyi uygun buldum. Umut ederim ki beğenilir.


Memleketimden Hikayeler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Memleketimden Hikayeler


Memleketimden Hikayeler Kitabı İndirme Linkleri


Memleketimden Hikayeler Pdf İndirme Linkleri

Memleketimden Hikayeler Yandex Disk Pdf İndir

Memleketimden Hikayeler Google Drive Pdf İndir


Memleketimden Hikayeler Epub İndirme Linkleri

Memleketimden Hikayeler Yandex Disk Ebup İndir

Memleketimden Hikayeler Google Drive Epub İndir


Memleketimden Hikayeler Mobi İndirme Linkleri


Memleketimden Hikayeler Yandex Disk Mobi İndir

Memleketimden Hikayeler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Memleketimden Hikayeler Etiketleri

Memleketimden Hikayeler kitabı hakkında genel bilgiler, Memleketimden Hikayeler kitabının yazarı kimdir, Memleketimden Hikayeler kitabının özeti, Memleketimden Hikayeler pdf indirme linki, Memleketimden Hikayeler epub indirme linki, Memleketimden Hikayeler mobi indirme linki, Memleketimden Hikayeler kitabını indir, Memleketimden Hikayeler kitabı tanıtım bülteni, Memleketimden Hikayeler arka kapak yazısı, Memleketimden Hikayeler kitabı kaç sayfa, Memleketimden Hikayeler hangi yayınevi tarafından basıldı, Memleketimden Hikayeler kitabının türü nedir, Memleketimden Hikayeler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU