-->

Mutlu Aşk Şarkıcısı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Mutlu Aşk Şarkıcısı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Mutlu Aşk Şarkıcısı kitabını inceleyeceğiz. Şevki Özdemir tarafından yazılan Mutlu Aşk Şarkıcısı kitabı 2018-05-31 tarihinde yayınlanmıştır. Mutlu Aşk Şarkıcısı kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup OZAN YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Mutlu Aşk Şarkıcısı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Şevki Özdemir tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Mutlu Aşk Şarkıcısı Kitabı Tanıtım Bülteni

Şevki Özdemir tarafından kaleme alınmış Mutlu Aşk Şarkıcısı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"…Aristotales'e göre, bir meşe palamudunun ereği meşe ağacı olmaktır. Aşkın ereği de sevgi olmaktır. Sevgiye dönüşmeyi başarmış her aşk, mutlu  bir aşktır. Kuşatmayı yaran aşk, bir kere sınırlarımızdan içeri girmişse eğer, aklımızın milini dağıta dağıta iç odamıza kadar girer ve sağrısına atar da  ehlileşmemiş, o bakir doğasına götürür bizi. Onu, demir parmaklıkların arkasına da atsak, pranga da vursak ayaklarına; gözlerini de dağlasak, dilini  de bağlasak, kuşatmayı yarıp çıkacaktır, eninde sonunda. Deli bir fişek gibidir, adres sormaz aşk; vahşi bir attır, gem tutmaz. Aşk evcilleştirilebilen bir şey olsaydı, koyundan veya kuzudan bir farkı kalmazdı ve kendisi olarak kalamazdı o zaman da. Aşkın insanları ürkütüp korkutm ası daha çok, aklın buyruğuna girmemesinden, ehlileştirilebilen bir şey olmamasından kaynaklanır. Aşk, kontrol edilebilseydi eğer, bedenin dar kalıbı içinde biçimsiz bir  hâle gelir, yakışıksız, çirkin mi çirkin bir şey olup çıkardı. Uzlaşmayan yanımızdır aşk, aklın da öfkenin de nefretin de dişinin geçmediği asi bir küheylandır! Dümen suyuna giden bir dalkavuk değildir. Bilmez yaltaklanmasını, ne bedenin ne de mantığın yanına serer yatağını yaşadığı sürece.  Gönlüne göre, keyfine göre serer. Bir yığın kurallarla, irili ufaklı bir sürü ıvır zıvırla doldurulmuş benliğin isyanıdır aşk. Debisi yüksektir bu yüzden de.  Kızılırmak gibi…" (Mutlu Aşk Vardır adlı denemeden). 


Mutlu Aşk Şarkıcısı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Mutlu Aşk Şarkıcısı


Mutlu Aşk Şarkıcısı Kitabı İndirme Linkleri


Mutlu Aşk Şarkıcısı Pdf İndirme Linkleri

Mutlu Aşk Şarkıcısı Yandex Disk Pdf İndir

Mutlu Aşk Şarkıcısı Google Drive Pdf İndir


Mutlu Aşk Şarkıcısı Epub İndirme Linkleri

Mutlu Aşk Şarkıcısı Yandex Disk Ebup İndir

Mutlu Aşk Şarkıcısı Google Drive Epub İndir


Mutlu Aşk Şarkıcısı Mobi İndirme Linkleri


Mutlu Aşk Şarkıcısı Yandex Disk Mobi İndir

Mutlu Aşk Şarkıcısı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Mutlu Aşk Şarkıcısı Etiketleri

Mutlu Aşk Şarkıcısı kitabı hakkında genel bilgiler, Mutlu Aşk Şarkıcısı kitabının yazarı kimdir, Mutlu Aşk Şarkıcısı kitabının özeti, Mutlu Aşk Şarkıcısı pdf indirme linki, Mutlu Aşk Şarkıcısı epub indirme linki, Mutlu Aşk Şarkıcısı mobi indirme linki, Mutlu Aşk Şarkıcısı kitabını indir, Mutlu Aşk Şarkıcısı kitabı tanıtım bülteni, Mutlu Aşk Şarkıcısı arka kapak yazısı, Mutlu Aşk Şarkıcısı kitabı kaç sayfa, Mutlu Aşk Şarkıcısı hangi yayınevi tarafından basıldı, Mutlu Aşk Şarkıcısı kitabının türü nedir, Mutlu Aşk Şarkıcısı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU