-->

Neden Bu Kadar Akıllıyım? Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Neden Bu Kadar Akıllıyım? Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Neden Bu Kadar Akıllıyım? kitabını inceleyeceğiz. Friedrich Nietzsche tarafından yazılan Neden Bu Kadar Akıllıyım? kitabı 2019-01-09 tarihinde yayınlanmıştır. Neden Bu Kadar Akıllıyım? kitabı Deneme (çeviri) türünde yayınlanmış olup ZEPLİN yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Neden Bu Kadar Akıllıyım? hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Friedrich Nietzsche tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Neden Bu Kadar Akıllıyım? Kitabı Tanıtım Bülteni

Friedrich Nietzsche tarafından kaleme alınmış Neden Bu Kadar Akıllıyım? kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Nihilizmin en önemli temsilcilerinden biri olan Friedrich Nietzsche, bu eserinde kendisine yönelttiği soruları yanıtlarke n benliğine ve kişiliğine dair düşüncelerini okurlarına açıyor. "Neden Bu Kadar Bilgeyim?", "Neden Bu Kadar Akıllıyım?", "Neden Bu Kadar İyi Kitaplar Yazıyorum?", "Neden Bir Yazgıyım?" gibi soruların cevabını verirken aslında bir yandan kendimizi de sorgulamamıza neden oluyor. Nietzsche, kendi yaşamından da örnekler vererek belki de daha önce üzerine hiç düşünmediğimiz konulara değinip, eleştirel bir bakış açısıyla derinlemesine bir inceleme sunuyor. Eserlerinde benzersiz bir psikoloğun konuştuğunu söyleyen Nietzsche, kendine has üslubu, kıvrak zekâsı ve nüktedan diliyle hayata dair düşüncelerini öngörüleriyle birlikte okurlarına aktarıyor.   "Müritlerim olsun istemiyorum. Kendime inanmak için bile fazla kötüyüm, kaldı ki kitlelere hitap edeyim… Yarın öbür gün kutsal olarak anılmak en büyük korkum. Bu kitabı neden önceden çıkardığımı anlıyorsunuzdur, kimse fesatlık etmesin diye... Bir aziz olmak gibi bir isteğim yok, soytarı olurum daha iyi…"


Neden Bu Kadar Akıllıyım? Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Neden Bu Kadar Akıllıyım?


Neden Bu Kadar Akıllıyım? Kitabı İndirme Linkleri


Neden Bu Kadar Akıllıyım? Pdf İndirme Linkleri

Neden Bu Kadar Akıllıyım? Yandex Disk Pdf İndir

Neden Bu Kadar Akıllıyım? Google Drive Pdf İndir


Neden Bu Kadar Akıllıyım? Epub İndirme Linkleri

Neden Bu Kadar Akıllıyım? Yandex Disk Ebup İndir

Neden Bu Kadar Akıllıyım? Google Drive Epub İndir


Neden Bu Kadar Akıllıyım? Mobi İndirme Linkleri


Neden Bu Kadar Akıllıyım? Yandex Disk Mobi İndir

Neden Bu Kadar Akıllıyım? Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Neden Bu Kadar Akıllıyım? Etiketleri

Neden Bu Kadar Akıllıyım? kitabı hakkında genel bilgiler, Neden Bu Kadar Akıllıyım? kitabının yazarı kimdir, Neden Bu Kadar Akıllıyım? kitabının özeti, Neden Bu Kadar Akıllıyım? pdf indirme linki, Neden Bu Kadar Akıllıyım? epub indirme linki, Neden Bu Kadar Akıllıyım? mobi indirme linki, Neden Bu Kadar Akıllıyım? kitabını indir, Neden Bu Kadar Akıllıyım? kitabı tanıtım bülteni, Neden Bu Kadar Akıllıyım? arka kapak yazısı, Neden Bu Kadar Akıllıyım? kitabı kaç sayfa, Neden Bu Kadar Akıllıyım? hangi yayınevi tarafından basıldı, Neden Bu Kadar Akıllıyım? kitabının türü nedir, Neden Bu Kadar Akıllıyım? kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU