-->

Nikola Tesla’nın Sıra Dışı Hayatı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı kitabını inceleyeceğiz. Nikola Tesla tarafından yazılan Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı kitabı 2019-05-09 tarihinde yayınlanmıştır. Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı kitabı Biyografi-Otobiyografi türünde yayınlanmış olup MARTI ÇOCUK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nikola Tesla tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı Kitabı Tanıtım Bülteni

Nikola Tesla tarafından kaleme alınmış Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Yalnızca kendi çıkarlarını düşünen bazı kıskanç kişilere çabalarımı engelleme zevkini ve tatminini yaşatmak istemiyorum. Bu kişiler benim gözümde kötü bir hastalığın mikropları olmaktan daha öte değillerdir.   NIKOLA TESLA ELEKTRİK ÇAĞININ DEĞERİ ANLAŞILMAMIŞ GERÇEK DEHASIDIR!     Nikola Tesla… Zamanının çok ötesinde bir deha, icatlarıyla modern dünyanın kapılarını açmış büyük bir mucit… Belki de o olmasaydı telsiz, otomatik ateşleme, telefon, alternatif akım, güç üretimi ve iletimi, radyo ve televizyon gibi araçların hiçbiri hayatımızda yer almayacaktı.  Tarihte adı geri planda bırakılmış bu sıra dışı adamın bizzat kendi kaleminden çıkan hayat hikâyesini okurken, yaşamının gizli kalmış taraflarına ve ilginç kişiliğine de şahit olacaksınız.      İkinci bölümdeyse, yine bizzat Tesla tarafından yazılan hem felsefi hem de bilimsel yönüyle mucidin dehasını ortaya koyan bir makaleyi de zevkle okuyacaksınız.


Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı


Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı Kitabı İndirme Linkleri


Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı Pdf İndirme Linkleri

Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı Yandex Disk Pdf İndir

Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı Google Drive Pdf İndir


Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı Epub İndirme Linkleri

Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı Yandex Disk Ebup İndir

Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı Google Drive Epub İndir


Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı Mobi İndirme Linkleri


Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı Yandex Disk Mobi İndir

Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı Etiketleri

Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı kitabı hakkında genel bilgiler, Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı kitabının yazarı kimdir, Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı kitabının özeti, Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı pdf indirme linki, Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı epub indirme linki, Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı mobi indirme linki, Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı kitabını indir, Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı kitabı tanıtım bülteni, Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı arka kapak yazısı, Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı kitabı kaç sayfa, Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı hangi yayınevi tarafından basıldı, Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı kitabının türü nedir, Nikola Tesla'nın Sıra Dışı Hayatı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU