-->

Okuma Notları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Okuma Notları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Okuma Notları kitabını inceleyeceğiz. Erhan Salman tarafından yazılan Okuma Notları kitabı 2019-02-21 tarihinde yayınlanmıştır. Okuma Notları kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Okuma Notları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Erhan Salman tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Okuma Notları Kitabı Tanıtım Bülteni

Erhan Salman tarafından kaleme alınmış Okuma Notları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Elinizde tuttuğunuz veya okumaya niyetlendiğiniz bu eser, benim çeşitli internet mecralarında yazdığım politika yazılarını içermektedir. Bu bağlamda eserde yer alan metinlerin, "güncel" olmadığını hemen başında belirtmek isterim. 3 Kasım 2002 tarihi, ülkemiz açısından bir dönemeçtir. Siyasal sistemimiz, bu tarihe kadar istikrardan ve güven ortamından uzak bir şekilde var olduğundan, toplumun siyasete mesafeli duruşu ya da en kestirmeden söylemek gerekirse "apolitik" bir toplum yapısının, ülkemizdeki siyaset gündeminden kopukluğu, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin işbaşına gelmesiyle beraber değişime uğramıştır. Artık görünürde "insan" merkezli bir siyaset vardır. Çevreden merkeze AK Parti iktidarıyla beraber taşınan sessiz çoğunluklar, artık siyasette de ekonomide de "söz sahibi" olmuşlardır. İfade etmem gerekirse, bu eserde yer alan makaleler, özgün, tarafsız, objektif bir gözlemle ve okumayla kaleme alınmıştır. Evet, bu eser, farklı tarihlerde farklı sitelerde kaleme aldığım "makalelerden" oluşmaktadır. İktidar-muhalefet ekseninde yönlendirilen siyaset mekanizmasının olumlu veya olumsuz taraflarına, katkı sunulabilinecek ya da eleştirilmesi gereken yanlarına dair kendimce yaptığım çözümlemeler, sorun saptamaları ve yorumlar, bu makalelerin ana temasını oluşturmaktadır. Kitabıma da bilinçli olarak "Okuma Notları" adını koydum ki, gerçekten de bu makaleler, keskin ve derinlikli okuma ve irdelemeler neticesinde vücut bulabilsin.   Her ne kadar "güncel" metinlerden oluşmamışsa da bu eser, yine de güncel siyasetle ilgilenen, ülkemizde yaşanan ve tecrübe ettiğimiz olaylara farklı gözle bakmaya niyetlenen okuyuculara bir perspektif sunabilecektir.


Okuma Notları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Okuma Notları


Okuma Notları Kitabı İndirme Linkleri


Okuma Notları Pdf İndirme Linkleri

Okuma Notları Yandex Disk Pdf İndir

Okuma Notları Google Drive Pdf İndir


Okuma Notları Epub İndirme Linkleri

Okuma Notları Yandex Disk Ebup İndir

Okuma Notları Google Drive Epub İndir


Okuma Notları Mobi İndirme Linkleri


Okuma Notları Yandex Disk Mobi İndir

Okuma Notları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Okuma Notları Etiketleri

Okuma Notları kitabı hakkında genel bilgiler, Okuma Notları kitabının yazarı kimdir, Okuma Notları kitabının özeti, Okuma Notları pdf indirme linki, Okuma Notları epub indirme linki, Okuma Notları mobi indirme linki, Okuma Notları kitabını indir, Okuma Notları kitabı tanıtım bülteni, Okuma Notları arka kapak yazısı, Okuma Notları kitabı kaç sayfa, Okuma Notları hangi yayınevi tarafından basıldı, Okuma Notları kitabının türü nedir, Okuma Notları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU