-->

Olur Böyle B*ktan Şeyler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Olur Böyle B*ktan Şeyler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Olur Böyle B*ktan Şeyler kitabını inceleyeceğiz. Rick Springfield tarafından yazılan Olur Böyle B*ktan Şeyler kitabı 2015-03-16 tarihinde yayınlanmıştır. Olur Böyle B*ktan Şeyler kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PARODİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Olur Böyle B*ktan Şeyler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Rick Springfield tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Olur Böyle B*ktan Şeyler Kitabı Tanıtım Bülteni

Rick Springfield tarafından kaleme alınmış Olur Böyle B*ktan Şeyler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

''Hey Tanrım! Bir dahaki sefere ben çaldırsam sen beni arar mısın?'' Hayatınızın en berbat günlerini yaşıyorsunuz. Tam olarak dibe vurmuş durumdasınız. Sonra aniden karşınıza bir telefon numarası çıkıyor. Arıyorsunuz. Telefonun diğer ucunda hiç tanımadığınız bir ses: Tanrı'nın sesi. Muhtemelen bunun bir şaka olduğunu düşünüyorsunuz. Ya da belki de delirdiğinizi. Fakat bu ne bir şaka ne de siz keçileri kaçırdınız. Sahi, o numarayı yeniden aramaya cesaret edebilir miydiniz? ''Konuşmamız gerek Tanrım. Aslında bunu çok daha önce yapmamız gerekirdi ama beni ciddiye almadığının farkındayım. Oradan nasıl göründüğü hakkında en ufak bir fikrim yok ama bilmeni isterim ki buradan bakıldığında işler pek de yolunda gitmiyor. Yani dünyayı diyorum. Farkında mısın bilmiyorum ama boka batmış durumdayız. Hey, sana söylüyorum, beni duyuyor musun? Ah hadi ama... Kontör tam da bitecek zamanı buldu. Hey Tanrım, bir dahaki sefere ben çaldırsam sen beni arar mısın?'' ''İnanılmaz yaratıcı... Springfield âdeta şöyle diyor: Emniyet kemerlerinizi bağlayın ve uçuşa hazır olun.'' - Kirkus Reviews ''Büyüleyici, etkili, komik; bu kitap, en ilginç hikâyelerin hiç ama hiç beklenmedik yerlerden gelebileceğinin bir kanıtı.'' - Booklist


Olur Böyle B*ktan Şeyler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Olur Böyle B*ktan Şeyler


Olur Böyle B*ktan Şeyler Kitabı İndirme Linkleri


Olur Böyle B*ktan Şeyler Pdf İndirme Linkleri

Olur Böyle B*ktan Şeyler Yandex Disk Pdf İndir

Olur Böyle B*ktan Şeyler Google Drive Pdf İndir


Olur Böyle B*ktan Şeyler Epub İndirme Linkleri

Olur Böyle B*ktan Şeyler Yandex Disk Ebup İndir

Olur Böyle B*ktan Şeyler Google Drive Epub İndir


Olur Böyle B*ktan Şeyler Mobi İndirme Linkleri


Olur Böyle B*ktan Şeyler Yandex Disk Mobi İndir

Olur Böyle B*ktan Şeyler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Olur Böyle B*ktan Şeyler Etiketleri

Olur Böyle B*ktan Şeyler kitabı hakkında genel bilgiler, Olur Böyle B*ktan Şeyler kitabının yazarı kimdir, Olur Böyle B*ktan Şeyler kitabının özeti, Olur Böyle B*ktan Şeyler pdf indirme linki, Olur Böyle B*ktan Şeyler epub indirme linki, Olur Böyle B*ktan Şeyler mobi indirme linki, Olur Böyle B*ktan Şeyler kitabını indir, Olur Böyle B*ktan Şeyler kitabı tanıtım bülteni, Olur Böyle B*ktan Şeyler arka kapak yazısı, Olur Böyle B*ktan Şeyler kitabı kaç sayfa, Olur Böyle B*ktan Şeyler hangi yayınevi tarafından basıldı, Olur Böyle B*ktan Şeyler kitabının türü nedir, Olur Böyle B*ktan Şeyler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU