-->

Peri Masalındaki Güzel Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Peri Masalındaki Güzel Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Peri Masalındaki Güzel kitabını inceleyeceğiz. Ayça Atçı tarafından yazılan Peri Masalındaki Güzel kitabı 2005-05-30 tarihinde yayınlanmıştır. 136 sayfa olarak yayınlanan Peri Masalındaki Güzel kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup TRUVA YAYINLARI-KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Peri Masalındaki Güzel hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ayça Atçı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Peri Masalındaki Güzel Kitabı Tanıtım Bülteni

Ayça Atçı tarafından kaleme alınmış Peri Masalındaki Güzel kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Güneş: İlk görüşte aşık olmuş Ay'a. Onun her gün yeni bir kimliğe bürünmesini, kılıktan kılığa girmesini hayranlıkla izlemeye başlamış. Bu aşkı içinde gün geçtikçe büyümüş, öyle büyümüş ki ateş oturmuş içine. İçin için, alev alev yanmaya başlamış. Ama Ay'ın bütün bunlardan haberi yokmuş. Bir gün dayanamayıp avaz avaz bağırmış koca gökyüzüne Güneş: -Seni seviyorum Ay! Seni seviyorum! Öyle korkmuş, öyle korkmuş ki Ay o ateşin içine düşmekten, o büyük aşkla yatmaktan hemen karanlığa gizlenivermiş. O gün bugündür saklanır olmuş Ay en sevdalısı Güneş'ten. Ondandır Güneş'le Ay'ın buluşmayışı sonsuzlukta! Ondandır gecelerin prensesi olduğu Ay'ın; binlerce minik yıldızla oynaşıp, aşktan kaçışın masalını gizler gece...her gece


Peri Masalındaki Güzel Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Peri Masalındaki Güzel


Peri Masalındaki Güzel Kitabı İndirme Linkleri


Peri Masalındaki Güzel Pdf İndirme Linkleri

Peri Masalındaki Güzel Yandex Disk Pdf İndir

Peri Masalındaki Güzel Google Drive Pdf İndir


Peri Masalındaki Güzel Epub İndirme Linkleri

Peri Masalındaki Güzel Yandex Disk Ebup İndir

Peri Masalındaki Güzel Google Drive Epub İndir


Peri Masalındaki Güzel Mobi İndirme Linkleri


Peri Masalındaki Güzel Yandex Disk Mobi İndir

Peri Masalındaki Güzel Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Peri Masalındaki Güzel Etiketleri

Peri Masalındaki Güzel kitabı hakkında genel bilgiler, Peri Masalındaki Güzel kitabının yazarı kimdir, Peri Masalındaki Güzel kitabının özeti, Peri Masalındaki Güzel pdf indirme linki, Peri Masalındaki Güzel epub indirme linki, Peri Masalındaki Güzel mobi indirme linki, Peri Masalındaki Güzel kitabını indir, Peri Masalındaki Güzel kitabı tanıtım bülteni, Peri Masalındaki Güzel arka kapak yazısı, Peri Masalındaki Güzel kitabı kaç sayfa, Peri Masalındaki Güzel hangi yayınevi tarafından basıldı, Peri Masalındaki Güzel kitabının türü nedir, Peri Masalındaki Güzel kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU