-->

Pierre Loti Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Pierre Loti Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Pierre Loti kitabını inceleyeceğiz. Kemal Kurak tarafından yazılan Pierre Loti kitabı 2007-11-22 tarihinde yayınlanmıştır. Pierre Loti kitabı İnceleme türünde yayınlanmış olup ELİPS KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Pierre Loti hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kemal Kurak tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Pierre Loti Kitabı Tanıtım Bülteni

Kemal Kurak tarafından kaleme alınmış Pierre Loti kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Türk dostu olarak tanınan ve dünyaca ünlü bir yazar olan Pierre Loti hakkında verilen hükümler genelde ya lehte ya da aleyhtedir. Ne yazık ki ona olduğu gibi yaklaşan veya onu tanımaya çalışan yazarların sayısı oldukça azdır. Bu önemli şahsiyetle ilgili yazılanlarda, genellikle üç aşağı beş yukarı aynı şeylerin söylenmesi, Loti hakkında kapsamlı bir çalışmanın yapılmasını zorunlu kılmıştır. Pierre Loti'nin Türkiye'de çok sevilmesinin en büyük sebebi onun Türk dostu olmasıdır şüphesiz. Çünkü Osmanlı Devleti'nin çok sıkıntılı olduğu bir dönemde Batı'ya karşı Türkleri tek başına savunan biri olarak Türk insanının kalbinde büyük bir yer edinmiştir. İstanbul'da uzun yıllar yaşamış olan Pierre Loti, melankolik ve egzotik bir 19. yüzyıl Fransız yazarıdır. Yaşamını ve eserlerini çok iyi bilmesek de ismini duyunca hemen İstanbul, semt olarak Eyüp ve Eyüp'teki kahve aklımıza gelir. Loti eserlerinde, İstanbul'un maddi ve manevi hayatını, toplumunu camilerini, mezarlıklarını, kahvelerini, evlerini, çeşmelerini, eğlencelerini, Boğaziçi'ni Haliç'i, Eyüp'ü, Eminönü'nü hayal aleminde gezen bir seyyah gibi anlatmıştır. Bir masal kenti olarak gördüğü İstanbul'da kendisini bir masal kahramanına benzetmiştir. Bu masallar kentindeki rüyası zaman zaman kesintiye uğramışsa da İstanbul'a birkaç defa daha gelerek yarım kalan masalına kaldığı yerden devam etmiştir. Kimi zaman çok ağır bir şekilde hakaretlere uğrayan, kimi zaman tehdit edilen Loti, doğru bildiğini söylemekten şaşmayan bir anti emperyalist olarak tarihe ismini yazdırmayı başarmıştır. Bazı aydınlarımız onu sevmese de hatta "şarlatan"lıkla veya "ajan"lıkla suçlasa da Loti, müstesna kişiliğiyle okunmaya değer bir yazardır doğrusu.


Pierre Loti Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Pierre Loti


Pierre Loti Kitabı İndirme Linkleri


Pierre Loti Pdf İndirme Linkleri

Pierre Loti Yandex Disk Pdf İndir

Pierre Loti Google Drive Pdf İndir


Pierre Loti Epub İndirme Linkleri

Pierre Loti Yandex Disk Ebup İndir

Pierre Loti Google Drive Epub İndir


Pierre Loti Mobi İndirme Linkleri


Pierre Loti Yandex Disk Mobi İndir

Pierre Loti Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Pierre Loti Etiketleri

Pierre Loti kitabı hakkında genel bilgiler, Pierre Loti kitabının yazarı kimdir, Pierre Loti kitabının özeti, Pierre Loti pdf indirme linki, Pierre Loti epub indirme linki, Pierre Loti mobi indirme linki, Pierre Loti kitabını indir, Pierre Loti kitabı tanıtım bülteni, Pierre Loti arka kapak yazısı, Pierre Loti kitabı kaç sayfa, Pierre Loti hangi yayınevi tarafından basıldı, Pierre Loti kitabının türü nedir, Pierre Loti kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU