-->

Rüyası Tekrar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Rüyası Tekrar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Rüyası Tekrar kitabını inceleyeceğiz. Hakan Tağmaç tarafından yazılan Rüyası Tekrar kitabı 2010-08-12 tarihinde yayınlanmıştır. Rüyası Tekrar kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup AYA KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Rüyası Tekrar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hakan Tağmaç tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Rüyası Tekrar Kitabı Tanıtım Bülteni

Hakan Tağmaç tarafından kaleme alınmış Rüyası Tekrar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hakan Tağmaç'ın öykülerinde, modern insanın çağının uyumsuzu olduğu ve trajedisini tek başına yaşadığı gerçeği açığa çıkıyor. Yalnızlaştırılan ve yaşadıkları evrenin "yabancı"sı haline gelen bu insanlar, kendi küçük dünyalarından büyük kozmoslara doğru evrilirken metamorfozlar yaşıyorlar ve iç dünyalarının karmaşıklaşmış dışavurumlarını yansıtıyorlar. Böylece ötekileştirilmiş ve benliklerinden uzaklaştırılmış olarak, dünyaya fırlatılmış hükümlüler gibi yazgısızlıklarına sürüklenmeye devam ediyorlar. Okuru, çağın tedirginliği ve görünenin tekinsizliği arasında gidip gelen bu öykülerle özdeşleşeceği bir katarsis bekliyor. "Canım neyi istiyorsa ona kafayı takıp gündelik hayatın sıkıcılığından sıyrılmak buydu işte. Bir gün, çocukluğumda karlı bir kış gecesi Boğaz'da çıkan yangın ve yanan ahşap evleri hatırlayıp, notlar almışsam; diğer bir gün, insanları sırlarının büyüklüğüne göre ölçeklendirip, şehre dağılımlarını yansıtacak bir harita oluşturma fikri üstüne düşünebiliyordum. Oradan yola çıkıp ertesi gün eve haritalar, atlaslar getirip, duvarları uçtan uca getirdiklerimle kaplıyor; öyle kendimden geçmiş hâlde çalışırken, ara ara durup bu topraklarda yaşamış her bir şairin sırları hakkında bir kitap yazılmış olsaydı, bunun günümüzü ne ölçüde değiştirmiş olabileceğini hesaplamaya çalışıyordum. Uzun lafın kısası, hayatta ilk defa gerçekten bana ait bir mekânım olmuştu ve ben kendimce oyunlar oynuyordum."


Rüyası Tekrar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Rüyası Tekrar


Rüyası Tekrar Kitabı İndirme Linkleri


Rüyası Tekrar Pdf İndirme Linkleri

Rüyası Tekrar Yandex Disk Pdf İndir

Rüyası Tekrar Google Drive Pdf İndir


Rüyası Tekrar Epub İndirme Linkleri

Rüyası Tekrar Yandex Disk Ebup İndir

Rüyası Tekrar Google Drive Epub İndir


Rüyası Tekrar Mobi İndirme Linkleri


Rüyası Tekrar Yandex Disk Mobi İndir

Rüyası Tekrar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Rüyası Tekrar Etiketleri

Rüyası Tekrar kitabı hakkında genel bilgiler, Rüyası Tekrar kitabının yazarı kimdir, Rüyası Tekrar kitabının özeti, Rüyası Tekrar pdf indirme linki, Rüyası Tekrar epub indirme linki, Rüyası Tekrar mobi indirme linki, Rüyası Tekrar kitabını indir, Rüyası Tekrar kitabı tanıtım bülteni, Rüyası Tekrar arka kapak yazısı, Rüyası Tekrar kitabı kaç sayfa, Rüyası Tekrar hangi yayınevi tarafından basıldı, Rüyası Tekrar kitabının türü nedir, Rüyası Tekrar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU