-->

Saklı Sarnıç Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Saklı Sarnıç Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Saklı Sarnıç kitabını inceleyeceğiz. Fatma Paksoy tarafından yazılan Saklı Sarnıç kitabı 2015-02-06 tarihinde yayınlanmıştır. Saklı Sarnıç kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup OZAN YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Saklı Sarnıç hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Fatma Paksoy tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Saklı Sarnıç Kitabı Tanıtım Bülteni

Fatma Paksoy tarafından kaleme alınmış Saklı Sarnıç kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Can kız, canan kız. Dağların ceylanı, babasının ilk kızı. Poyraz'ın sevdalısı. "Ruhu dinlendiren bu eşsiz manzara karşısında insan acı çekebilir mi? Acı çekiyorum… Yüzüme çarpan rüzgârın bıçak gibi kesmesi beni kendime getirmiyor. Şimdi bir adıma atsam, az sonra çocukluğumun geçtiği bu yamacın eteklerinde cansız bedenimi bulacaklar. Ölüm ile kalım arası bir karar vermek zorundayım. Yaşanılan herşeyin bir yalan olduğunu öğrendiğim an…" Bazı sevdalar yolunu bulup ilerleyemez. Yanar durur kor misali kalplerde... Yaşam devam eder ışığı yanan her pencerede de bir senin gönlüne uğramaz o aydınlık. Dilin sustuğu yerde başlar gözlerin konuşması. Neye yarar biçare bitmişse umutlar? Mezar kazılıp yüreklere gömülür sevdalar...


Saklı Sarnıç Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Saklı Sarnıç


Saklı Sarnıç Kitabı İndirme Linkleri


Saklı Sarnıç Pdf İndirme Linkleri

Saklı Sarnıç Yandex Disk Pdf İndir

Saklı Sarnıç Google Drive Pdf İndir


Saklı Sarnıç Epub İndirme Linkleri

Saklı Sarnıç Yandex Disk Ebup İndir

Saklı Sarnıç Google Drive Epub İndir


Saklı Sarnıç Mobi İndirme Linkleri


Saklı Sarnıç Yandex Disk Mobi İndir

Saklı Sarnıç Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Saklı Sarnıç Etiketleri

Saklı Sarnıç kitabı hakkında genel bilgiler, Saklı Sarnıç kitabının yazarı kimdir, Saklı Sarnıç kitabının özeti, Saklı Sarnıç pdf indirme linki, Saklı Sarnıç epub indirme linki, Saklı Sarnıç mobi indirme linki, Saklı Sarnıç kitabını indir, Saklı Sarnıç kitabı tanıtım bülteni, Saklı Sarnıç arka kapak yazısı, Saklı Sarnıç kitabı kaç sayfa, Saklı Sarnıç hangi yayınevi tarafından basıldı, Saklı Sarnıç kitabının türü nedir, Saklı Sarnıç kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU