-->

Şişedeki Mektup Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Şişedeki Mektup Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Şişedeki Mektup kitabını inceleyeceğiz. Thomas Montasser tarafından yazılan Şişedeki Mektup kitabı 2017-10-05 tarihinde yayınlanmıştır. Şişedeki Mektup kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup TİMAŞ ÇOCUK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Şişedeki Mektup hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Thomas Montasser tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Şişedeki Mektup Kitabı Tanıtım Bülteni

Thomas Montasser tarafından kaleme alınmış Şişedeki Mektup kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Birbirlerine çok yakın birkaç ada... Bu adalarda yaşayan huysuz ve geçimsiz insanlar... Tüm bu geçimsizliğin sebebini merak eden küçük bir çocuk: Peer Bu kitapla çocuklar, Peer'in küçük bir adadaki deniz fenerinde geçen günlerine ve şişe postacılığı yapma hayaline tanıklık ederken insanlar arası iletişimin önemini kavrayıp arkadaşlık ve umut gibi kavramlar üzerinde düşünmeye başlayacaklar. İlköğretim birinci kademe öğrencileri için hazırlanan bu romanda, asıl kahramanlığın birilerini umursamak ve umut etmekten vazgeçmemek olduğunu göreceksiniz.


Şişedeki Mektup Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Şişedeki Mektup


Şişedeki Mektup Kitabı İndirme Linkleri


Şişedeki Mektup Pdf İndirme Linkleri

Şişedeki Mektup Yandex Disk Pdf İndir

Şişedeki Mektup Google Drive Pdf İndir


Şişedeki Mektup Epub İndirme Linkleri

Şişedeki Mektup Yandex Disk Ebup İndir

Şişedeki Mektup Google Drive Epub İndir


Şişedeki Mektup Mobi İndirme Linkleri


Şişedeki Mektup Yandex Disk Mobi İndir

Şişedeki Mektup Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Şişedeki Mektup Etiketleri

Şişedeki Mektup kitabı hakkında genel bilgiler, Şişedeki Mektup kitabının yazarı kimdir, Şişedeki Mektup kitabının özeti, Şişedeki Mektup pdf indirme linki, Şişedeki Mektup epub indirme linki, Şişedeki Mektup mobi indirme linki, Şişedeki Mektup kitabını indir, Şişedeki Mektup kitabı tanıtım bülteni, Şişedeki Mektup arka kapak yazısı, Şişedeki Mektup kitabı kaç sayfa, Şişedeki Mektup hangi yayınevi tarafından basıldı, Şişedeki Mektup kitabının türü nedir, Şişedeki Mektup kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU