-->

Xanadu'nun Kızı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Xanadu'nun Kızı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Xanadu'nun Kızı kitabını inceleyeceğiz. Dori Jones Young tarafından yazılan Xanadu'nun Kızı kitabı 2012-10-16 tarihinde yayınlanmıştır. Xanadu'nun Kızı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup BİGBANG YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Xanadu'nun Kızı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Dori Jones Young tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Xanadu'nun Kızı Kitabı Tanıtım Bülteni

Dori Jones Young tarafından kaleme alınmış Xanadu'nun Kızı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Güçlü ve kararlı Prenses Emmaçin, daha önce hiçbir kadının başaramadığı bir şeyi başarmaya karar vermiştir: Büyük babası, Büyük Kubilay Han'ın ordusunda bir savaşçı olmak. Moğol dünyasında saygı kazanmanın tek yolu savaş meydanında cesaret göstererek şan kazanmaktır. Emmaçin'in isteyeceği son şey ise inandığı her şeyin yabancı bir adam, Marco Polo tarafından Xanadu bahçelerinde sorgulanmasıdır. Marco Polo, "erkek sanatları" olan at sürmede, ok atmada ve güreşte hiçbir yeteneği olmayan gezgin bir tüccardır. Yine de Marco zekası ve hikaye anlatıcılığındaki yeteneğiyle Kubilay Han'ı etkilemeyi başarabilmiştir. Ama "barbar" Batı'dan gelmiş, savaştan anlamayan bir tüccarın Emmaçin'e verebileceği neyi olabilir? 13. Yüzyıl Çin'inde Emmaçin ve Marco Büyük Han'ın emriyle uzun süren bir göreve çıkarlar. "Ejderha" avlarken ve fil sırtındaki savaşçılarla cenk ederken Emmaçin bambaşka bir Marco bulur karşısında. Şimdi Emmaçin, Marco'ya olan ilgisi ile asker olarak orduda şan kazanma hayali arasında zorlu bir karar vermek zorundadır.


Xanadu'nun Kızı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Xanadu'nun Kızı


Xanadu'nun Kızı Kitabı İndirme Linkleri


Xanadu'nun Kızı Pdf İndirme Linkleri

Xanadu'nun Kızı Yandex Disk Pdf İndir

Xanadu'nun Kızı Google Drive Pdf İndir


Xanadu'nun Kızı Epub İndirme Linkleri

Xanadu'nun Kızı Yandex Disk Ebup İndir

Xanadu'nun Kızı Google Drive Epub İndir


Xanadu'nun Kızı Mobi İndirme Linkleri


Xanadu'nun Kızı Yandex Disk Mobi İndir

Xanadu'nun Kızı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Xanadu'nun Kızı Etiketleri

Xanadu'nun Kızı kitabı hakkında genel bilgiler, Xanadu'nun Kızı kitabının yazarı kimdir, Xanadu'nun Kızı kitabının özeti, Xanadu'nun Kızı pdf indirme linki, Xanadu'nun Kızı epub indirme linki, Xanadu'nun Kızı mobi indirme linki, Xanadu'nun Kızı kitabını indir, Xanadu'nun Kızı kitabı tanıtım bülteni, Xanadu'nun Kızı arka kapak yazısı, Xanadu'nun Kızı kitabı kaç sayfa, Xanadu'nun Kızı hangi yayınevi tarafından basıldı, Xanadu'nun Kızı kitabının türü nedir, Xanadu'nun Kızı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU