-->

Yabancı - Veyl (Karton Kapak) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yabancı - Veyl (Karton Kapak) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yabancı - Veyl (Karton Kapak) kitabını inceleyeceğiz. Öznur Yıldırım tarafından yazılan Yabancı - Veyl (Karton Kapak) kitabı 2017-03-31 tarihinde yayınlanmıştır. Yabancı - Veyl (Karton Kapak) kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yabancı - Veyl (Karton Kapak) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Öznur Yıldırım tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yabancı - Veyl (Karton Kapak) Kitabı Tanıtım Bülteni

Öznur Yıldırım tarafından kaleme alınmış Yabancı - Veyl (Karton Kapak) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Tanrı, şeytanın inini cennete sakladı.   Kahverengi gözleri bana kabuk bağlamış yaraları anımsatan küçük bir kız çocuğu tanıdım. Onu parçaladım, mahvettim, yok ettim. Onu korudum, kurtardım, var ettim. Zihnimi durduramadım. Bir rüzgâr esti ve tavandaki lamba uğursuz bir ses çıkararak yavaşça sallandı. Gökyüzümü kara bulutlar kapladı, yağmur yağdı. Terk edilmiş bir kasabada geceler kimsesizdi, güneş yok oldu, ay sabah olunca doğdu. Boş bir arazide bir yel değirmeni döndü, döndü, döndü…    Sonra sana bir masal anlattım.  Ve seni ölüm uykusuna yatırdım. 


Yabancı - Veyl (Karton Kapak) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yabancı - Veyl (Karton Kapak)


Yabancı - Veyl (Karton Kapak) Kitabı İndirme Linkleri


Yabancı - Veyl (Karton Kapak) Pdf İndirme Linkleri

Yabancı - Veyl (Karton Kapak) Yandex Disk Pdf İndir

Yabancı - Veyl (Karton Kapak) Google Drive Pdf İndir


Yabancı - Veyl (Karton Kapak) Epub İndirme Linkleri

Yabancı - Veyl (Karton Kapak) Yandex Disk Ebup İndir

Yabancı - Veyl (Karton Kapak) Google Drive Epub İndir


Yabancı - Veyl (Karton Kapak) Mobi İndirme Linkleri


Yabancı - Veyl (Karton Kapak) Yandex Disk Mobi İndir

Yabancı - Veyl (Karton Kapak) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yabancı - Veyl (Karton Kapak) Etiketleri

Yabancı - Veyl (Karton Kapak) kitabı hakkında genel bilgiler, Yabancı - Veyl (Karton Kapak) kitabının yazarı kimdir, Yabancı - Veyl (Karton Kapak) kitabının özeti, Yabancı - Veyl (Karton Kapak) pdf indirme linki, Yabancı - Veyl (Karton Kapak) epub indirme linki, Yabancı - Veyl (Karton Kapak) mobi indirme linki, Yabancı - Veyl (Karton Kapak) kitabını indir, Yabancı - Veyl (Karton Kapak) kitabı tanıtım bülteni, Yabancı - Veyl (Karton Kapak) arka kapak yazısı, Yabancı - Veyl (Karton Kapak) kitabı kaç sayfa, Yabancı - Veyl (Karton Kapak) hangi yayınevi tarafından basıldı, Yabancı - Veyl (Karton Kapak) kitabının türü nedir, Yabancı - Veyl (Karton Kapak) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU