-->

Yanlış Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yanlış Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yanlış kitabını inceleyeceğiz. Andonis Samarakis tarafından yazılan Yanlış kitabı 2015-01-02 tarihinde yayınlanmıştır. Yanlış kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KANYON yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yanlış hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Andonis Samarakis tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yanlış Kitabı Tanıtım Bülteni

Andonis Samarakis tarafından kaleme alınmış Yanlış kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Gerçek bir şaheser! Andonis Samarakis; dehası, hayal gücü ve muhteşem tekniğiyle, totaliter bir rejimin iki Gizli Servis elemanı ve tutukladıkları zanlı arasındaki psikolojik mücadeleyi anlatıyor. Günümüzde absürt bir piyesin aktörleri gibi yaşamaktayız ve YANLIŞ'ı çok beğenmemin sebeplerinden biri, içinde yaşadığımız bu absürt dünyayı şiirsel bir mizah duygusuyla derinlemesine irdeleme gücüne sahip olmasıdır. Graham Greene Çok sarsıcı! Demokrasi kavramını istismar edenlerin YANLIŞ'ı okumalarını ve savundukları fikirlerin günümüzde ne anlama geldiğini görmelerini dilerim. Kelimelerin gerçeklerle bağlantılarının kalmadığı, hiçbir anlam taşıyamayacak derecede içlerinin boşaldığı bir dönemde yaşmaktayız. Arthur Miller Muhteşem, psikolojik açıdan son derece başarılı. Samarakis'i tebrik ederim. Hayal gücüne ve gerçek bir özgünlüğe sahip yazarların sayısı gün geçtikçe azalıyor. YANLIŞ'ı çok sevdim. Agatha Christie Totalitarizme ağır bir tokat! YANLIŞ okurun tüylerini diken diken ederken, aynı zamanda ona dayanma gücü de veriyor. Samarakis'in sanatı eserin hiçbir yerinde gösterişe başvurmadan okuru zorlamayacak bir akıcılıkla ilerliyor. Raymond A. Sokolov. ?HE NEW YORK TİMES Totaliter bir rejim, varlığını sürdürebilmek uğruna, akla gelebilecek her türlü baskıyı acımasızca sergilemektedir. Gizli Servis, aleyhinde hiçbir delil bulunmayan bir şüpheliyi itirafa zorlamak için iyi tasarlanmış psikolojik bir Plan'ı yürürlüğe sokar. Şüpheliye dostluk gösterilecek, sıkı bir gözetim altında olduğu belli edilmeden kaçması için fırsatlar yaratılacak ve kaçmaya yeltendiği anda kıskıvrak yakalanacaktır. Ama Gizli Servis'in hazırladığı bu kusursuz Plan beklenmedik bir Yanlış'a kurban gidecektir. Belli belirsiz bir insancıl duygu kıvılcımı, bunca özenle yürürlüğe konan nobranlığa, nefrete galip gelerek beklenmedik bir sona yol açacaktır.      Samarakis, polisiye kurguyla yazdığı, insanı ve insanlığı yücelten bu romanıyla klasik Yunan tragedyalarını, özellikle de Sophokles'i anımsatıyor. Hitckock'un tekniğini kullanarak Kafka'nın kâbus dolu atmosferini canlandırırken dehşetengiz ile gülüncü ustaca harmanlıyor. Orwell'e özgü totaliter bir ortamı ince mizahıyla betimlerken insanlığın geleceğine ilişkin iyimser mesajını vermekten de geri kalmıyor. 33 dilde 114 farklı çevirisi yayımlanan, usta polisiyecilerin olduğu kadar edebiyat eleştirmenlerinin ve geniş kitlelerin beğenisini kazanan Yanlış, Fransa'da "La Faille" adıyla filme çekilmiştir.


Yanlış Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yanlış


Yanlış Kitabı İndirme Linkleri


Yanlış Pdf İndirme Linkleri

Yanlış Yandex Disk Pdf İndir

Yanlış Google Drive Pdf İndir


Yanlış Epub İndirme Linkleri

Yanlış Yandex Disk Ebup İndir

Yanlış Google Drive Epub İndir


Yanlış Mobi İndirme Linkleri


Yanlış Yandex Disk Mobi İndir

Yanlış Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yanlış Etiketleri

Yanlış kitabı hakkında genel bilgiler, Yanlış kitabının yazarı kimdir, Yanlış kitabının özeti, Yanlış pdf indirme linki, Yanlış epub indirme linki, Yanlış mobi indirme linki, Yanlış kitabını indir, Yanlış kitabı tanıtım bülteni, Yanlış arka kapak yazısı, Yanlış kitabı kaç sayfa, Yanlış hangi yayınevi tarafından basıldı, Yanlış kitabının türü nedir, Yanlış kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU