-->

Yaşlı Adamın Savaşı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yaşlı Adamın Savaşı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yaşlı Adamın Savaşı kitabını inceleyeceğiz. John Scalzi tarafından yazılan Yaşlı Adamın Savaşı kitabı 2018-08-10 tarihinde yayınlanmıştır. Yaşlı Adamın Savaşı kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup İTHAKİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yaşlı Adamın Savaşı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca John Scalzi tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yaşlı Adamın Savaşı Kitabı Tanıtım Bülteni

John Scalzi tarafından kaleme alınmış Yaşlı Adamın Savaşı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

John Perry yetmiş beşinci doğum gününde iki şey yaptı. Önce karısının mezarını ziyaret etti. Sonra da askere yazıldı. İyi haber, insanlık nihayet yıldızlara ulaştı. Kötü haberse, uzayda yaşamaya elverişli gezegenler sayılı.  Ve tabii bu gezegenler uğruna bizimle savaşmayı göze alan düşman uzaylı ırkları da var. Bu yüzden savaş içindeyiz biz de. Dünya'yı korumak ve yıldızlara bayrağımızı dikmek için savaşıyoruz. Dünya'dan çok uzakta, bu kanlı, acımasız, sonu gelmez savaş uzun yıllardır devam ediyor. Dünya izbe bir gezegen. Kaynaklarının çoğunluğu Koloni Savunma Güçleri'nin elinde. Herkes emeklilik yaşı geldiğinde onlara katılabileceğini biliyor. KSG genç insanlar değil, onlarca yıllık bilgi ve beceri birikimi taşıyan insanlar istiyor. Bir daha dönmemek üzere Dünya'dan ayrılacaksınız. Askerliğiniz, cephelerde iki sene sürecek. Ve hayatta kalırsanız alın teriyle kazanılmış gezegenlerin birinde kendinize ait bir yuvayla ödüllendirileceksiniz. John Perry bu anlaşmayı kabul etti. Nelerle karşılaşacağını bildiğini sanıyordu. Fakat evden pek çok ışık yılı ötedeki gerçek savaş, onun hayal edebileceğinden çok ama çok daha zordu ve kendisinin zamanla neye dönüşeceği daha bile garipti.   "Yaşlı Adamın Savaşı modern bir bakış açısına sahip, klasik bir bilimkurgu romanı." –Robert Charles Wilson "John Scalzi çağımızın en çok eğlendiren bilimkurgu yazarı." –Joe Hill


Yaşlı Adamın Savaşı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yaşlı Adamın Savaşı


Yaşlı Adamın Savaşı Kitabı İndirme Linkleri


Yaşlı Adamın Savaşı Pdf İndirme Linkleri

Yaşlı Adamın Savaşı Yandex Disk Pdf İndir

Yaşlı Adamın Savaşı Google Drive Pdf İndir


Yaşlı Adamın Savaşı Epub İndirme Linkleri

Yaşlı Adamın Savaşı Yandex Disk Ebup İndir

Yaşlı Adamın Savaşı Google Drive Epub İndir


Yaşlı Adamın Savaşı Mobi İndirme Linkleri


Yaşlı Adamın Savaşı Yandex Disk Mobi İndir

Yaşlı Adamın Savaşı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yaşlı Adamın Savaşı Etiketleri

Yaşlı Adamın Savaşı kitabı hakkında genel bilgiler, Yaşlı Adamın Savaşı kitabının yazarı kimdir, Yaşlı Adamın Savaşı kitabının özeti, Yaşlı Adamın Savaşı pdf indirme linki, Yaşlı Adamın Savaşı epub indirme linki, Yaşlı Adamın Savaşı mobi indirme linki, Yaşlı Adamın Savaşı kitabını indir, Yaşlı Adamın Savaşı kitabı tanıtım bülteni, Yaşlı Adamın Savaşı arka kapak yazısı, Yaşlı Adamın Savaşı kitabı kaç sayfa, Yaşlı Adamın Savaşı hangi yayınevi tarafından basıldı, Yaşlı Adamın Savaşı kitabının türü nedir, Yaşlı Adamın Savaşı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU