-->

Yazılı Kaya Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yazılı Kaya Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yazılı Kaya kitabını inceleyeceğiz. Nursel Duruel tarafından yazılan Yazılı Kaya kitabı 2006-10-05 tarihinde yayınlanmıştır. Yazılı Kaya kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yazılı Kaya hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nursel Duruel tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yazılı Kaya Kitabı Tanıtım Bülteni

Nursel Duruel tarafından kaleme alınmış Yazılı Kaya kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Can Yayınları, edebiyatımızın usta kalemi Nursel Duruel'in öykü kitaplarını yeniden okurlarıyla buluşturuyor. İlk kitabı Geyikler, Annem ve Almanya ile çağdaş öykü edebiyatımızın ustaları arasına giren, öykücülüğümüze unutulmaz bir yapıt armağan eden Duruel, Geyikler, Annem ve Almanya'da özgün, buruk, yalın anlatımı ve yarattığı canlı öykü kişileriyle belleklerde derin izler bırakıyor. Sıradan halkın yaşamından kesitler sunan bu kitaba adını veren öykü, duyarlı bir kız çocuğunun gözlemlerinden oluşur. Annesinin Almanya'daki babasının yanına gideceği gece gözyaşları içinde uykuya dalan çocuk, rüyasında kilimler, geyik desenleri, akan bir su ve annesini görür. Duruel, bilinçaltımızda yer etmiş kültürel simgeleri kullanarak modern, bütünüyle kendine özgü öyküler yaratmıştır. Eleştirmen Füsun Akatlı, Nursel Duruel hakkında şunları söyler.. "Öykücülüğümüzün sessiz ve derinden kaynayan, ama bir o kadar güçlü ve sağlam akan bir ırmağı sayıyorum bu yazarı. Titiz, ince eleyip sık dokuyan, ayrıntılara yaşarlık kazandıran bir öykücü ile karşı karşıyayız." Nursel Duruel, ikinci kitabı Yazılı Kaya'da, öykülerinin kaynağını oluşturan insanların arasında dolaşmaya devam ediyor. Has yazarlara özgü sözcük ekonomisi, derin bir dil duygusu ve bilgece bir söylem var Yazılı Kaya'da. Bütün bunlar onun öykülerini şiirsel bir düzleme de taşıyor. Yazılı Kaya, iki kitabıyla edebiyatseverler için önemli olmuş Duruel'den kısa, ama etkileyici bir yapıt.


Yazılı Kaya Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yazılı Kaya


Yazılı Kaya Kitabı İndirme Linkleri


Yazılı Kaya Pdf İndirme Linkleri

Yazılı Kaya Yandex Disk Pdf İndir

Yazılı Kaya Google Drive Pdf İndir


Yazılı Kaya Epub İndirme Linkleri

Yazılı Kaya Yandex Disk Ebup İndir

Yazılı Kaya Google Drive Epub İndir


Yazılı Kaya Mobi İndirme Linkleri


Yazılı Kaya Yandex Disk Mobi İndir

Yazılı Kaya Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yazılı Kaya Etiketleri

Yazılı Kaya kitabı hakkında genel bilgiler, Yazılı Kaya kitabının yazarı kimdir, Yazılı Kaya kitabının özeti, Yazılı Kaya pdf indirme linki, Yazılı Kaya epub indirme linki, Yazılı Kaya mobi indirme linki, Yazılı Kaya kitabını indir, Yazılı Kaya kitabı tanıtım bülteni, Yazılı Kaya arka kapak yazısı, Yazılı Kaya kitabı kaç sayfa, Yazılı Kaya hangi yayınevi tarafından basıldı, Yazılı Kaya kitabının türü nedir, Yazılı Kaya kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU