-->

Yunanlı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yunanlı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yunanlı kitabını inceleyeceğiz. Pierre Rey tarafından yazılan Yunanlı kitabı 2010-10-04 tarihinde yayınlanmıştır. Yunanlı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ERKO YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yunanlı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Pierre Rey tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yunanlı Kitabı Tanıtım Bülteni

Pierre Rey tarafından kaleme alınmış Yunanlı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sokrates Satrapoulos (Aristoteles Onassis) köyünü, ailesini terk edip çeşitli karanlık işler sonucu büyük bir servet edinir. Her konuda rakibi olan Hermann Kallenberg (Stavros Niarchos) da eski hurda gemileri boyayıp satmakla başladığı ticareti ilerletip büyük bir armatör haline gelir. İkisi de o devirdeki en büyük deniz ticaret filosuna sahip olan Medea Mikafalides'in kızlarıyla evlenirler. İkisi de birbirlerinin en büyük rakibi ve düşmanıdırlar. Roman bu iki güçlü adamın birbirini yenmek ve hatta batırmak için yaptıkları ekonomik savaşı anlatır. Aslında bu savaşa ekonomik savaş demek çok doğru sayılmaz zira bu savaşta her türlü alçakça yöntemi kullanmak mübahtır. "İnsan, Pierre REY'in iyi kazanan bir 'Bestseller' yazarı olmasına rağmen neredeyse 'Sosyalist bir tavır' içinde olduğunu düşünüyor..." Baki KOŞAR Yazar- Gazeteci "Pierre REY çağımızın en güçlü bestseller yazarıdır." Erdal ERKUT - Yazar


Yunanlı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yunanlı


Yunanlı Kitabı İndirme Linkleri


Yunanlı Pdf İndirme Linkleri

Yunanlı Yandex Disk Pdf İndir

Yunanlı Google Drive Pdf İndir


Yunanlı Epub İndirme Linkleri

Yunanlı Yandex Disk Ebup İndir

Yunanlı Google Drive Epub İndir


Yunanlı Mobi İndirme Linkleri


Yunanlı Yandex Disk Mobi İndir

Yunanlı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yunanlı Etiketleri

Yunanlı kitabı hakkında genel bilgiler, Yunanlı kitabının yazarı kimdir, Yunanlı kitabının özeti, Yunanlı pdf indirme linki, Yunanlı epub indirme linki, Yunanlı mobi indirme linki, Yunanlı kitabını indir, Yunanlı kitabı tanıtım bülteni, Yunanlı arka kapak yazısı, Yunanlı kitabı kaç sayfa, Yunanlı hangi yayınevi tarafından basıldı, Yunanlı kitabının türü nedir, Yunanlı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU