-->

15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş’ın Hikayesi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda 15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi kitabını inceleyeceğiz. Ertuğrul Sertbaş tarafından yazılan 15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi kitabı 2017-03-29 tarihinde yayınlanmıştır. 15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup GÜRER YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. 15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ertuğrul Sertbaş tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi Kitabı Tanıtım Bülteni

Ertuğrul Sertbaş tarafından kaleme alınmış 15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Acıbadem Mahallesi Muhtarı Şehit Mete Sertbaş darbeci katillere karşı tek başınaydı. Karşısındaki yüzbaşıyı ikna etmeye çalışıyordu. Ama olmadı. Hainler onu dinlemedi. Sözleri ağırdı çünkü… Anlamadıkları bir dilden konuşuyordu. İnsanlığın, kardeşliğin dilinden sesleniyordu. Ve sonrası kapkaranlık, kahredici bir an. Kimse nlayamadı, bu nasıl olur? Elinde hiçbir şey olmayan, sadece söz ile ikna etmeye çalışan bir muhtardan ne istenebilirdi ki? Sözden, kelâmdan bu kadar nasıl korkulur ki? Korktular… Sokaklar onun vatanıydı. Ve o, vatan bildiği sokaklarda, 15 Temmuz gecesi şehit düştü.


15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: 15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi


15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi Kitabı İndirme Linkleri


15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi Pdf İndirme Linkleri

15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi Yandex Disk Pdf İndir

15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi Google Drive Pdf İndir


15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi Epub İndirme Linkleri

15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi Yandex Disk Ebup İndir

15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi Google Drive Epub İndir


15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi Mobi İndirme Linkleri


15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi Yandex Disk Mobi İndir

15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi Etiketleri

15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi kitabı hakkında genel bilgiler, 15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi kitabının yazarı kimdir, 15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi kitabının özeti, 15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi pdf indirme linki, 15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi epub indirme linki, 15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi mobi indirme linki, 15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi kitabını indir, 15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi kitabı tanıtım bülteni, 15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi arka kapak yazısı, 15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi kitabı kaç sayfa, 15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi hangi yayınevi tarafından basıldı, 15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi kitabının türü nedir, 15 Temmuz Şehidi Mete Sertbaş'ın Hikayesi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU