-->

90'lık Delikanlı Yogi Kazım Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


90'lık Delikanlı Yogi Kazım Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda 90'lık Delikanlı Yogi Kazım kitabını inceleyeceğiz. Fügen Yıldırım tarafından yazılan 90'lık Delikanlı Yogi Kazım kitabı 2015-04-22 tarihinde yayınlanmıştır. 244 sayfa olarak yayınlanan 90'lık Delikanlı Yogi Kazım kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup DOĞAN NOVUS yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. 90'lık Delikanlı Yogi Kazım hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Fügen Yıldırım tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


90'lık Delikanlı Yogi Kazım Kitabı Tanıtım Bülteni

Fügen Yıldırım tarafından kaleme alınmış 90'lık Delikanlı Yogi Kazım kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Dev bir çınar o… 1920 doğumlu... Yogi Kazım Yıl 1961…  Yer İzmir...  O sabah doktorlar "Bir daha yürüyemeyeceksin" dediler… Ama o yürüdü. Yürümekle de kalmadı, 90'lık bir delikanlı olarak bugün karşımızda. Üstelik 30 yaşında bir insanın yapabildiği her şeyi, hatta fazlasını yapabilen biri olarak dimdik ayakta duruyor. Geçirdiği kaza hayatının en güçlü, en zirvede olduğu dönemde vurmuştu onu. Bütün dünyada hayranları vardı ama doktorlara göre bir daha yürüyemeyecekti, yoga yapamayacaktı...  Yılmadı, inancını kaybetmedi, sabretti ve kendi bedeninin sınırlarına doğru bir içsel şifa yolculuğuna çıktı. Yolculuğun sonunda tekrar yürümeye başladı. Yürümekle, yoga yapmakla kalmadı, yürüyemeyenlere de şifa oldu. Vücuda bakım yapan, gençliğin, sağlığın, gücün simgesi YOKA tekniğini geliştirdi. Bu 90'lık delikanlı insanın zamanı nasıl yavaşlatabildiğinin, hastalıklarını nasıl iyileştirebildiğinin, 90'lı yaşlarda bile nasıl genç kalınabildiğinin canlı örneği.  Bugüne kadar kralları, devlet adamlarını, ünlüleri, genç-yaşlı, zengin-yoksul sayısız insanı ayağa kaldıran, Anadolu'yu karış karış gezip şifa dağıtan Yogi Kazım'ın inanılmaz, insana umut veren hikâyesini bulacaksınız bu kitapta.  Gazeteci Fügen Yıldırım'ın yedi yıllık emeğinin ürünü olan bu kitap, aynı zamanda her yaşta genç ve sağlıklı yaşamak, torunlarının çocuklarıyla dans etmek, ruhsal potansiyelini geliştirmek isteyenlere de bir rehber niteliğinde.


90'lık Delikanlı Yogi Kazım Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: 90'lık Delikanlı Yogi Kazım


90'lık Delikanlı Yogi Kazım Kitabı İndirme Linkleri


90'lık Delikanlı Yogi Kazım Pdf İndirme Linkleri

90'lık Delikanlı Yogi Kazım Yandex Disk Pdf İndir

90'lık Delikanlı Yogi Kazım Google Drive Pdf İndir


90'lık Delikanlı Yogi Kazım Epub İndirme Linkleri

90'lık Delikanlı Yogi Kazım Yandex Disk Ebup İndir

90'lık Delikanlı Yogi Kazım Google Drive Epub İndir


90'lık Delikanlı Yogi Kazım Mobi İndirme Linkleri


90'lık Delikanlı Yogi Kazım Yandex Disk Mobi İndir

90'lık Delikanlı Yogi Kazım Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


90'lık Delikanlı Yogi Kazım Etiketleri

90'lık Delikanlı Yogi Kazım kitabı hakkında genel bilgiler, 90'lık Delikanlı Yogi Kazım kitabının yazarı kimdir, 90'lık Delikanlı Yogi Kazım kitabının özeti, 90'lık Delikanlı Yogi Kazım pdf indirme linki, 90'lık Delikanlı Yogi Kazım epub indirme linki, 90'lık Delikanlı Yogi Kazım mobi indirme linki, 90'lık Delikanlı Yogi Kazım kitabını indir, 90'lık Delikanlı Yogi Kazım kitabı tanıtım bülteni, 90'lık Delikanlı Yogi Kazım arka kapak yazısı, 90'lık Delikanlı Yogi Kazım kitabı kaç sayfa, 90'lık Delikanlı Yogi Kazım hangi yayınevi tarafından basıldı, 90'lık Delikanlı Yogi Kazım kitabının türü nedir, 90'lık Delikanlı Yogi Kazım kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU