-->

Adımı Aşk Verdi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Adımı Aşk Verdi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Adımı Aşk Verdi kitabını inceleyeceğiz. Hayrettin Orhanoğlu tarafından yazılan Adımı Aşk Verdi kitabı 2014-03-03 tarihinde yayınlanmıştır. 240 sayfa olarak yayınlanan Adımı Aşk Verdi kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup PARAFİKS YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Adımı Aşk Verdi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hayrettin Orhanoğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Adımı Aşk Verdi Kitabı Tanıtım Bülteni

Hayrettin Orhanoğlu tarafından kaleme alınmış Adımı Aşk Verdi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu sonsuzdan bir önceki yoldur. Gerisi yaşayamadıkların ve hep erteleyeceklerindir. Tıpkı hayat gibi… Şimdi sen; Âşık değil aşk ol da gel. Beni çağıran sensin. Bu sayfadaki kelimeleri arayıp bulan sensin! Her biri binlerce dağın ardındadır aradığın... Aşk, dağlanmış yara! Ama hiçbir dağın, hiçbir yaranın diğerine tahammülü yoktur. Yara, yarayı unutturur. Kaç dağ aştın da döndün kalbine? Her biri bin dağ aştıran kederlerle yoğrulup her birinde binlerce yol aldın… İşte yine kendinle karşılaştın! Sen ayrılık sanıyorsun kavuşmayı! Aşk odur ki vuslat dersin de gurbettir nasibin? Gurbet diye yola çıkarsın da sılana varırsın. Aşk, aklın ayağına çelme takar da senden yeni bir sen buldurur… Ve seni bir yandan sınayan karanlığa bakıp, kumların üzerinden aşıp gelen rüzgâra karışan sesinle, işte diyorsun. Her adım yeni bir yoldur. Her ad başka bir aşk…


Adımı Aşk Verdi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Adımı Aşk Verdi


Adımı Aşk Verdi Kitabı İndirme Linkleri


Adımı Aşk Verdi Pdf İndirme Linkleri

Adımı Aşk Verdi Yandex Disk Pdf İndir

Adımı Aşk Verdi Google Drive Pdf İndir


Adımı Aşk Verdi Epub İndirme Linkleri

Adımı Aşk Verdi Yandex Disk Ebup İndir

Adımı Aşk Verdi Google Drive Epub İndir


Adımı Aşk Verdi Mobi İndirme Linkleri


Adımı Aşk Verdi Yandex Disk Mobi İndir

Adımı Aşk Verdi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Adımı Aşk Verdi Etiketleri

Adımı Aşk Verdi kitabı hakkında genel bilgiler, Adımı Aşk Verdi kitabının yazarı kimdir, Adımı Aşk Verdi kitabının özeti, Adımı Aşk Verdi pdf indirme linki, Adımı Aşk Verdi epub indirme linki, Adımı Aşk Verdi mobi indirme linki, Adımı Aşk Verdi kitabını indir, Adımı Aşk Verdi kitabı tanıtım bülteni, Adımı Aşk Verdi arka kapak yazısı, Adımı Aşk Verdi kitabı kaç sayfa, Adımı Aşk Verdi hangi yayınevi tarafından basıldı, Adımı Aşk Verdi kitabının türü nedir, Adımı Aşk Verdi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU