-->

Aferin Desinler Diye... / Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aferin Desinler Diye... / Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aferin Desinler Diye... / kitabını inceleyeceğiz. tarafından yazılan Aferin Desinler Diye... / kitabı 2011-07-13 tarihinde yayınlanmıştır. Aferin Desinler Diye... / kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aferin Desinler Diye... / hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aferin Desinler Diye... / Kitabı Tanıtım Bülteni

tarafından kaleme alınmış Aferin Desinler Diye... / kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Cumhuriyet'in ilk kuşağının karşısına dikilen zorlu koşullarla kısıtlanmış; büyük Erzincan depremiyle sarsılmış; savaş yıllarının getirdiği korku, kıtlık ve yokluklarla eksilmiş bir çocukluğu, çalışarak ardında bırakmayı seçen biri, Doğan Hasol. Yaşam çizgisini, ona üretmenin disiplinini veren Galatasaray Lisesi ile mesleğini kazandıran İTÜ Mimarlık Fakültesi yılları belirlemiş... Sonrası gelmekte gecikmemiş: Mimarlar Odası görevleri… Yapı alanının bilgi merkezi YEM'in kuruluşu ve yıllar boyunca yönetimi... Mimarlık çalışmalarının yanısıra hiç beklenmedik reklamcılık serüveni... Galatasaray Spor Kulübü'nde yöneticilik... Yurtiçinde ve dışında üst düzey sivil toplum görevleri... Hazırladığı mimarlık sözlükleri, mimarlık yazıları, kitapları, Cumhuriyet gazetesinde haftalık spor yazıları... Yoğun bir mimarlık yayıncılığı... Mimar, yazar, girişimci, yönetici Doğan Hasol'un çok yönlü, dolu dolu hayatı. Kitapta ayrıca, "başarıya giden yolların sırlarını arayanlar için de yanıtlar var, insanın dokunaklı yaşam macerasının, akan zamanın adımlarının şiirini bulmak isteyenler için de..." Yaşamı boyunca bu kadar üretken olmaya çalışmasının bir nedeni olup olmadığı sorulduğunda Doğan Hasol'un verdiği yanıt, kitabın adını oluşturdu: "Aferin desinler diye".


Aferin Desinler Diye... / Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aferin Desinler Diye... /


Aferin Desinler Diye... / Kitabı İndirme Linkleri


Aferin Desinler Diye... / Pdf İndirme Linkleri

Aferin Desinler Diye... / Yandex Disk Pdf İndir

Aferin Desinler Diye... / Google Drive Pdf İndir


Aferin Desinler Diye... / Epub İndirme Linkleri

Aferin Desinler Diye... / Yandex Disk Ebup İndir

Aferin Desinler Diye... / Google Drive Epub İndir


Aferin Desinler Diye... / Mobi İndirme Linkleri


Aferin Desinler Diye... / Yandex Disk Mobi İndir

Aferin Desinler Diye... / Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aferin Desinler Diye... / Etiketleri

Aferin Desinler Diye... / kitabı hakkında genel bilgiler, Aferin Desinler Diye... / kitabının yazarı kimdir, Aferin Desinler Diye... / kitabının özeti, Aferin Desinler Diye... / pdf indirme linki, Aferin Desinler Diye... / epub indirme linki, Aferin Desinler Diye... / mobi indirme linki, Aferin Desinler Diye... / kitabını indir, Aferin Desinler Diye... / kitabı tanıtım bülteni, Aferin Desinler Diye... / arka kapak yazısı, Aferin Desinler Diye... / kitabı kaç sayfa, Aferin Desinler Diye... / hangi yayınevi tarafından basıldı, Aferin Desinler Diye... / kitabının türü nedir, Aferin Desinler Diye... / kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU