-->

Ağrı Kesici Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ağrı Kesici Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ağrı Kesici kitabını inceleyeceğiz. Ademhan Esen tarafından yazılan Ağrı Kesici kitabı 2017-03-06 tarihinde yayınlanmıştır. Ağrı Kesici kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup ÇINAR YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ağrı Kesici hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ademhan Esen tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ağrı Kesici Kitabı Tanıtım Bülteni

Ademhan Esen tarafından kaleme alınmış Ağrı Kesici kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu kitap bütün ağrılarınızı kesecek!   Ademhan Esen, ilk kitabı Ağrıkesici'de edebiyatımızda denenmemişi deniyor: Dar kalıplara sıkıştırılmış öykünün o büyülü kanatlarını kullanarak mucizelerle dolu bir yolculuğa çıkarıyor bizi.   Aklımızı karıştırarak zihnimizi berraklaştıran, hayatın ortasındaki mizahı somurtkan yüzlerimize tatlı bir dille vuran öyküler bunlar.   "Bu öykü başınızın ağrısını dindirecek. Bunu tercihen yapacak; hatta bile isteye. Size koalalardan, küçük ve yetim kızlardan, evsizlerden, yolda kalmışlardan, miskinlerden, Kuala Lumpur'dan ve kargaşadan söz etmeyecek. Sadece huzurdan, sırf mutluluktan ve saf dinginlikten bahsedecek. Sıfırdan yüze üç saniyede çıkacak. Saatte altmış üç sayfa hızla gidecek ve üç dört dakika içinde bitecek. Size asla bir şey katmayacak. Sizden çok şey alacak. Bütün ağrılarınız dinecek!"   Ademhan Esen, bir oyuna davet ediyor. Oynayan kaleye mum diksin. Kale kapanıyor, elini çeken oynamıyor.   Bu kitap tıp dünyasında çığır açacak!


Ağrı Kesici Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ağrı Kesici


Ağrı Kesici Kitabı İndirme Linkleri


Ağrı Kesici Pdf İndirme Linkleri

Ağrı Kesici Yandex Disk Pdf İndir

Ağrı Kesici Google Drive Pdf İndir


Ağrı Kesici Epub İndirme Linkleri

Ağrı Kesici Yandex Disk Ebup İndir

Ağrı Kesici Google Drive Epub İndir


Ağrı Kesici Mobi İndirme Linkleri


Ağrı Kesici Yandex Disk Mobi İndir

Ağrı Kesici Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ağrı Kesici Etiketleri

Ağrı Kesici kitabı hakkında genel bilgiler, Ağrı Kesici kitabının yazarı kimdir, Ağrı Kesici kitabının özeti, Ağrı Kesici pdf indirme linki, Ağrı Kesici epub indirme linki, Ağrı Kesici mobi indirme linki, Ağrı Kesici kitabını indir, Ağrı Kesici kitabı tanıtım bülteni, Ağrı Kesici arka kapak yazısı, Ağrı Kesici kitabı kaç sayfa, Ağrı Kesici hangi yayınevi tarafından basıldı, Ağrı Kesici kitabının türü nedir, Ağrı Kesici kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU