-->

Bensiz Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bensiz Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bensiz kitabını inceleyeceğiz. Jasinda Wilder tarafından yazılan Bensiz kitabı 2016-08-22 tarihinde yayınlanmıştır. Bensiz kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PENA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bensiz hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jasinda Wilder tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bensiz Kitabı Tanıtım Bülteni

Jasinda Wilder tarafından kaleme alınmış Bensiz kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

New York Times, Wall Street Journal ve USA Today en çok sanatlar listesinden tesadüfler, talihsizlikler ve destansı bir aşk.. Benim adım Benjamin Dorsey. Henüz hikâyemi bilmiyorsunuz. Bütün hayatınız boyunca sevdiğiniz birinin parmaklarınızın arasından kayıp gitmesinin kalbinizi nasıl kıracağını bilmiyorsunuz, hem de sırf çok beklediğiniz için. Bu kalp kırıklığı ve pişmanlıkla nasıl yaşanır ki? Ben yaşayamadım. O yüzden kaçtım. Evet, doğru, kaçtım. Kendimi kıtanın diğer ucunda ikinci ligde oynarken buldum. En azından hâlâ futbol oynayabiliyordum.   Ama hayır. O da benden alındı. Kariyerimi bitiren bir sakatlanma yüzünden kendimden ve hayatımdan nefret eder oldum.   Sonra onunla tanıştım, tek arkadaşım, lanetli hayatımın karanlığında tek ışığım oldu   "Ben ve Echo'nun hikâyesi okuru sürükleyici bir aşk masalının içine çekiyor. En sevdiğim romans serilerinden biri için mükemmel bir son." Vilma's Book Blog   "Jasinda Wilder Bensiz'le bir kez daha kendini gösterdi! Ben'in hikâyesiyle herkesi şaşırtacak!" Three Chicks and Their Books   "Bensiz güzel, seksi ve duygu yüklü bir roman. Eşsiz anlatımıyla, güçlü ve etkili hikâyesiyle en başından itibaren sizi esir alacak."  Brandi's Bookshelf


Bensiz Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bensiz


Bensiz Kitabı İndirme Linkleri


Bensiz Pdf İndirme Linkleri

Bensiz Yandex Disk Pdf İndir

Bensiz Google Drive Pdf İndir


Bensiz Epub İndirme Linkleri

Bensiz Yandex Disk Ebup İndir

Bensiz Google Drive Epub İndir


Bensiz Mobi İndirme Linkleri


Bensiz Yandex Disk Mobi İndir

Bensiz Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bensiz Etiketleri

Bensiz kitabı hakkında genel bilgiler, Bensiz kitabının yazarı kimdir, Bensiz kitabının özeti, Bensiz pdf indirme linki, Bensiz epub indirme linki, Bensiz mobi indirme linki, Bensiz kitabını indir, Bensiz kitabı tanıtım bülteni, Bensiz arka kapak yazısı, Bensiz kitabı kaç sayfa, Bensiz hangi yayınevi tarafından basıldı, Bensiz kitabının türü nedir, Bensiz kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU