-->

Bilginin Kaynağı Nedir Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bilginin Kaynağı Nedir Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bilginin Kaynağı Nedir kitabını inceleyeceğiz. Lütfi Bergen tarafından yazılan Bilginin Kaynağı Nedir kitabı 2015-06-29 tarihinde yayınlanmıştır. Bilginin Kaynağı Nedir kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup AKÇAĞ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bilginin Kaynağı Nedir hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Lütfi Bergen tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bilginin Kaynağı Nedir Kitabı Tanıtım Bülteni

Lütfi Bergen tarafından kaleme alınmış Bilginin Kaynağı Nedir kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Beyin kalb ile düşünür. Yani kalbsiz bir düşünme vücûda gelmez. Zaten hikmet onun için beyin faaliyeti değil kalb faaliyetidir. Modern bilgi paradigmasının bunu anlaması mümkün olmayacaktır. Kur'an görmenin de kafada değil kalbde olduğunu bildirir. Kur'an kendi aydınını diğer aydın tasavvurundan ayırmaktadır. Yalnızca İslam, bilginin insana verildiğinden bahseder. Bilgi, Adem'e verilmiştir (Bakara 2: 30), melekler her şeyin ismini sayan Adem'e secde etmiş (boyun  eğmiş)lerdir. Bilginin verildiği sırada Adem henüz peygamber değildir. Zaten bilgi ona peygamberlik bilgisi olarak değil eşyayı kavramlaştırma bilgisi olarak verilmiştir. "İlim ancak Allah katındadır" (46Ahkaf 28). Bu beyan, insanın bilgi ile irtibatını tayin ediyor. İnsanın sa'y u ameli ile bilgiye erişemediği bir tasavvur dünyasını huzura koyuyor. Bu mutlak bir hususiyet olmalı. Hiç bir mahluk kendi gayreti ile bilgiye erişemeyecek ve insan olmanın bu hususta bir imtiyaz alanı açtığını söyleyemeyecek. İnsan bilgisinin küllü bir alıntıdır, bu alıntı ilk vahiyden yapılmadır. İnsan'a has, insan olmaktan doğan bir bilgi yoktur. Bunu insana doğduğu günden ölümüne dek ona bilgi aktaran öğreticiler nedeniyle söylemeye cesaret edebiliyoruz. İnsan, cismanî yanının, biyolojik güdülerinin peşinde de kelime üretemez. Kelimeler insan tarafından üretilemez. Başlangıçta (Âdem'le) verilmiştir. İnsanlar kelimeleri bir ezber sonucu, başkalarından  aktarılarak elde etmişlerdir. Hayatının devamında da bu ezber katmanlarına muhatap olurlar. Bilginin kendisi bilenlerin bilmeyenlere dayattığı bir belletmedir. İnsan farkında olmadan bu belletmelerden alıntılar yaparak yaşamını devam ettirir. İnsanın yeryüzünde zenginlik/debdebe peşinde koşmasına, burjuva toplumu kurgusuna rıza göstermesine neden olan bilgi nefsî bir bilgidir. Kitapta bu bilginin reddine ilişkin sorgulama yapmayı denedik. Bir cevap bulduğumuzu iddia etmiyoruz.


Bilginin Kaynağı Nedir Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bilginin Kaynağı Nedir


Bilginin Kaynağı Nedir Kitabı İndirme Linkleri


Bilginin Kaynağı Nedir Pdf İndirme Linkleri

Bilginin Kaynağı Nedir Yandex Disk Pdf İndir

Bilginin Kaynağı Nedir Google Drive Pdf İndir


Bilginin Kaynağı Nedir Epub İndirme Linkleri

Bilginin Kaynağı Nedir Yandex Disk Ebup İndir

Bilginin Kaynağı Nedir Google Drive Epub İndir


Bilginin Kaynağı Nedir Mobi İndirme Linkleri


Bilginin Kaynağı Nedir Yandex Disk Mobi İndir

Bilginin Kaynağı Nedir Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bilginin Kaynağı Nedir Etiketleri

Bilginin Kaynağı Nedir kitabı hakkında genel bilgiler, Bilginin Kaynağı Nedir kitabının yazarı kimdir, Bilginin Kaynağı Nedir kitabının özeti, Bilginin Kaynağı Nedir pdf indirme linki, Bilginin Kaynağı Nedir epub indirme linki, Bilginin Kaynağı Nedir mobi indirme linki, Bilginin Kaynağı Nedir kitabını indir, Bilginin Kaynağı Nedir kitabı tanıtım bülteni, Bilginin Kaynağı Nedir arka kapak yazısı, Bilginin Kaynağı Nedir kitabı kaç sayfa, Bilginin Kaynağı Nedir hangi yayınevi tarafından basıldı, Bilginin Kaynağı Nedir kitabının türü nedir, Bilginin Kaynağı Nedir kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU