-->

Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 kitabını inceleyeceğiz. Abdullah El-Akil tarafından yazılan Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 kitabı 2012-04-24 tarihinde yayınlanmıştır. Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 kitabı Biyografi-Otobiyografi türünde yayınlanmış olup NEVA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Abdullah El-Akil tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 Kitabı Tanıtım Bülteni

Abdullah El-Akil tarafından kaleme alınmış Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu kitapta, Allah'a verdikleri sözde duran yiğitlerden, İslamî davetin ve çağdaş İslamî hareketin sorumluluğunu üstlenen önderlerden, bir grup yıldızdan bahsettim. Onlar yüce İslam'ın doğru örnekleriydiler. Değişik toplum kesimlerini temsil ettikleri gibi, İslam dünyasının değişik ülkelerini de temsil etmekteydiler. Onlar, batıl güçlere karşı duran, İslam dinine yardım için cihad eden, hayatın zorluklarına sabreden âlimlerin, davetçilerin ve mücahidlerin örnekleridir. Hayatın bütün süslerini ve çekiciliğini hiçe saymışlardır. İnsanları dünyaya bağlayan her şeye karşı imanlarıyla yücelmişlerdir. İnsanların yanında olanı değil Allah'ın yanında olanı tercih ederek göğe uzanan istekleri ve umutlarıyla yücelmişlerdir. Onlar bu yüce dinin örnek hayatını ortaya koyanlardır. Onlar özgürlüğün simgesi, değerli bir eğitimci, müceddid bir davetçi, şehit bir mücahit, doğru bir tacir, becerikli bir gazeteci, usta bir yazar, mesaj sahibi bir şair, hedefi olan bir romancı, bilge bir ekonomist olmak gibi makam ve mevkide olanlar ve hayırlarda yarışanlardır. Kitabı yazarken şunları gözettim: • Ben ancak aynı çağda yaşadığım ve karşılaştığım biri hakkında yazarım. Bu da İmam Buharî'nin metodudur. • Yazacağım zat, vefat etmiş biri olmalı; hayatta olanları ise yazmıyorum, çünkü, hayatta olan zatları yazmanın fitnelerinden emin olunmaz. • İlmiyle amel eden İslam davetçilerinden biri olmalı. Mücahit İslamî hareketin mensuplarından olmalı. Ameli olmayan bir ilimle insanları İslam'a davet etmek çoğu zaman fayda vermiyor. Hareket eden ansiklopedilere ihtiyacımız yok. Bilakis İslam için çalışan, yaşayan, onun uğrunda şehit olan zatlara ihtiyacımız vardır. Abdullah el-Akîl


Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1


Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 Kitabı İndirme Linkleri


Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 Pdf İndirme Linkleri

Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 Yandex Disk Pdf İndir

Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 Google Drive Pdf İndir


Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 Epub İndirme Linkleri

Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 Yandex Disk Ebup İndir

Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 Google Drive Epub İndir


Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 Mobi İndirme Linkleri


Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 Yandex Disk Mobi İndir

Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 Etiketleri

Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 kitabı hakkında genel bilgiler, Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 kitabının yazarı kimdir, Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 kitabının özeti, Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 pdf indirme linki, Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 epub indirme linki, Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 mobi indirme linki, Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 kitabını indir, Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 kitabı tanıtım bülteni, Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 arka kapak yazısı, Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 kitabı kaç sayfa, Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 hangi yayınevi tarafından basıldı, Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 kitabının türü nedir, Çağdaş İslami Hareket ve Davet Önderleri 1 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU