-->

Dehliz Güneşi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Dehliz Güneşi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Dehliz Güneşi kitabını inceleyeceğiz. Dilek Ünal tarafından yazılan Dehliz Güneşi kitabı 2011-10-13 tarihinde yayınlanmıştır. Dehliz Güneşi kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Dehliz Güneşi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Dilek Ünal tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Dehliz Güneşi Kitabı Tanıtım Bülteni

Dilek Ünal tarafından kaleme alınmış Dehliz Güneşi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Gerilim çerçevesi içinde geçmişle hesaplaşmaların ve yarım kalan aşkların rasyonelliğinin; reenkarne olmuş bir çocuğun acı veren anılarının ve rüyalarının sürrealistliğiyle harmanlandığı bu romanı okurken, birbirleriyle tarihi ve gizemli bağlantıları olan kuyulu mekanlarda sihirli bir boyuta geçeceksiniz... İstanbul doğumlu Dilek Ünal, çocukluğunu ve gençliğini Beyoğlu Kumbaracı ve Kumburgaz'da geçirdi. Liseyi Nişantaşı Kız Lisesi'nde okudu ve Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Fen bölümlerinde eğitim alsa da edebiyata ve şiire çocukluğundan itibaren ilgi duydu. Kitap okumayı hobi olarak değil, yaşam tarzı olarak benimsedi. Şiir yazmaya ilkokul birinci sınıftayken, şiir ezberi ödevlerinde kendi şiirlerini okuyarak başladı.Henüz yayınlanmamış deneme çalışmaları vardır. 2009 yılında yayınlanan Derin Derin yazarın ilk kitabıdır. Ardından Düne Ne Oldu? yayınlandı. Bu iki kitap ve Dehliz Güneşi arasında, devam niteliği taşımasa da, okura sihirli kapılar açacak gizemli bağlantılar mevcuttur.


Dehliz Güneşi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Dehliz Güneşi


Dehliz Güneşi Kitabı İndirme Linkleri


Dehliz Güneşi Pdf İndirme Linkleri

Dehliz Güneşi Yandex Disk Pdf İndir

Dehliz Güneşi Google Drive Pdf İndir


Dehliz Güneşi Epub İndirme Linkleri

Dehliz Güneşi Yandex Disk Ebup İndir

Dehliz Güneşi Google Drive Epub İndir


Dehliz Güneşi Mobi İndirme Linkleri


Dehliz Güneşi Yandex Disk Mobi İndir

Dehliz Güneşi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Dehliz Güneşi Etiketleri

Dehliz Güneşi kitabı hakkında genel bilgiler, Dehliz Güneşi kitabının yazarı kimdir, Dehliz Güneşi kitabının özeti, Dehliz Güneşi pdf indirme linki, Dehliz Güneşi epub indirme linki, Dehliz Güneşi mobi indirme linki, Dehliz Güneşi kitabını indir, Dehliz Güneşi kitabı tanıtım bülteni, Dehliz Güneşi arka kapak yazısı, Dehliz Güneşi kitabı kaç sayfa, Dehliz Güneşi hangi yayınevi tarafından basıldı, Dehliz Güneşi kitabının türü nedir, Dehliz Güneşi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU