-->

Hayalet Şehir Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hayalet Şehir Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hayalet Şehir kitabını inceleyeceğiz. Timur Nakkaş tarafından yazılan Hayalet Şehir kitabı 2018-02-02 tarihinde yayınlanmıştır. Hayalet Şehir kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup PROFİL KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hayalet Şehir hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Timur Nakkaş tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hayalet Şehir Kitabı Tanıtım Bülteni

Timur Nakkaş tarafından kaleme alınmış Hayalet Şehir kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Gazeteci Alper Tekin, eski sevgilisi Bilge'nin kendisinden yardım istemesiyle bir adam kaçırma olayının peşine düşer. 2013 yılında İstanbul'da başlayıp Kıbrıs ve Hong Kong'da devam eden bu maceranın yanı sıra 1970'lerde Kıbrıs'ta yaşayan biri Rum diğeri Türk iki dost ailenin dönemin zor şartlarında yaşadıkları da anlatılır. Bu iki hikâyenin tek bir kesişim noktası vardır: Kapalı Maraş.   Timur Nakkaş'ın ilk kitabı olan Hayalet Şehir; Kıbrıs Meselesi, FETÖ yapılanması gibi siyasi tarihimizden birçok atıf barındıran, medyadan istihbarat örgütlerine ve mafyaya kadar birçok aktörün içinde yer aldığı, duygu yüklü, bol aksiyonlu bir tarihî polisiye…  Türün meraklılarının kaçırmaması gereken bir kitap…  


Hayalet Şehir Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hayalet Şehir


Hayalet Şehir Kitabı İndirme Linkleri


Hayalet Şehir Pdf İndirme Linkleri

Hayalet Şehir Yandex Disk Pdf İndir

Hayalet Şehir Google Drive Pdf İndir


Hayalet Şehir Epub İndirme Linkleri

Hayalet Şehir Yandex Disk Ebup İndir

Hayalet Şehir Google Drive Epub İndir


Hayalet Şehir Mobi İndirme Linkleri


Hayalet Şehir Yandex Disk Mobi İndir

Hayalet Şehir Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hayalet Şehir Etiketleri

Hayalet Şehir kitabı hakkında genel bilgiler, Hayalet Şehir kitabının yazarı kimdir, Hayalet Şehir kitabının özeti, Hayalet Şehir pdf indirme linki, Hayalet Şehir epub indirme linki, Hayalet Şehir mobi indirme linki, Hayalet Şehir kitabını indir, Hayalet Şehir kitabı tanıtım bülteni, Hayalet Şehir arka kapak yazısı, Hayalet Şehir kitabı kaç sayfa, Hayalet Şehir hangi yayınevi tarafından basıldı, Hayalet Şehir kitabının türü nedir, Hayalet Şehir kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU