-->

Kontrat Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kontrat Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kontrat kitabını inceleyeceğiz. Ş. Serda Kayman tarafından yazılan Kontrat kitabı 2018-05-17 tarihinde yayınlanmıştır. Kontrat kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup HİÇ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kontrat hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ş. Serda Kayman tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kontrat Kitabı Tanıtım Bülteni

Ş. Serda Kayman tarafından kaleme alınmış Kontrat kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Pelin, ölen halasını onurlandırmak için ve birazda kafa dinlemek için kendisine miras kalan köydeki evde bir haftalığına kalmayı planlamıştı. Ancak; miras bir sadece bir ev değildi. Hayatının sonuna kadar sürecek bir kontrat için yedi kadim varlığın rızasını almak zorunda kalacağını en çılgın hayallerinde bile düşünemezdi…


Kontrat Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kontrat


Kontrat Kitabı İndirme Linkleri


Kontrat Pdf İndirme Linkleri

Kontrat Yandex Disk Pdf İndir

Kontrat Google Drive Pdf İndir


Kontrat Epub İndirme Linkleri

Kontrat Yandex Disk Ebup İndir

Kontrat Google Drive Epub İndir


Kontrat Mobi İndirme Linkleri


Kontrat Yandex Disk Mobi İndir

Kontrat Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kontrat Etiketleri

Kontrat kitabı hakkında genel bilgiler, Kontrat kitabının yazarı kimdir, Kontrat kitabının özeti, Kontrat pdf indirme linki, Kontrat epub indirme linki, Kontrat mobi indirme linki, Kontrat kitabını indir, Kontrat kitabı tanıtım bülteni, Kontrat arka kapak yazısı, Kontrat kitabı kaç sayfa, Kontrat hangi yayınevi tarafından basıldı, Kontrat kitabının türü nedir, Kontrat kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU