-->

Kırmızı Zambak Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kırmızı Zambak Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kırmızı Zambak kitabını inceleyeceğiz. Anatole France tarafından yazılan Kırmızı Zambak kitabı 2013-04-25 tarihinde yayınlanmıştır. Kırmızı Zambak kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kırmızı Zambak hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Anatole France tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kırmızı Zambak Kitabı Tanıtım Bülteni

Anatole France tarafından kaleme alınmış Kırmızı Zambak kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

1921'de Nobel Edebiyat Ödülü'ne değer görülen Anatole France'ın yapıtları arasında Kırmızı Zambak'ın kendine özgü bir yeri vardır. Bu romanda, Anatole France'ın çalkantılı özel yaşamının da payı olduğu, yazarın 1888'de tanıştığı Madame Arman de Caillavet ile ilişkisinden esinlendiği söylenebilir. Kırmızı Zambak, seçkinler ve sanatçılar çevresinde geçer, siyasal yaşamdan ilginç yüzler ve davranışlar, şaşırtıcı şairler ve sanatçılarla karşılaşırız. Ama özünde, dönemin Floransa'sında geçen bir aşk öyküsü anlatılır. Çevirmeni Tahsin Yücel'in deyişiyle, karşılıklı bir aşk tutkusunun, birbiriyle daha yeni karşılaşmış iki insanda bilinçsizce doğup gelişerek bütün benliği, neredeyse bütün nesneleri sarması, sonra da hiç denilecek bir nedenle yıkılıp gitmesi, Kırmızı Zambak'ın temel konusudur.


Kırmızı Zambak Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kırmızı Zambak


Kırmızı Zambak Kitabı İndirme Linkleri


Kırmızı Zambak Pdf İndirme Linkleri

Kırmızı Zambak Yandex Disk Pdf İndir

Kırmızı Zambak Google Drive Pdf İndir


Kırmızı Zambak Epub İndirme Linkleri

Kırmızı Zambak Yandex Disk Ebup İndir

Kırmızı Zambak Google Drive Epub İndir


Kırmızı Zambak Mobi İndirme Linkleri


Kırmızı Zambak Yandex Disk Mobi İndir

Kırmızı Zambak Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kırmızı Zambak Etiketleri

Kırmızı Zambak kitabı hakkında genel bilgiler, Kırmızı Zambak kitabının yazarı kimdir, Kırmızı Zambak kitabının özeti, Kırmızı Zambak pdf indirme linki, Kırmızı Zambak epub indirme linki, Kırmızı Zambak mobi indirme linki, Kırmızı Zambak kitabını indir, Kırmızı Zambak kitabı tanıtım bülteni, Kırmızı Zambak arka kapak yazısı, Kırmızı Zambak kitabı kaç sayfa, Kırmızı Zambak hangi yayınevi tarafından basıldı, Kırmızı Zambak kitabının türü nedir, Kırmızı Zambak kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU