-->

Kızarmış Yeşil Domatesler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kızarmış Yeşil Domatesler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kızarmış Yeşil Domatesler kitabını inceleyeceğiz. Fannie Flagg tarafından yazılan Kızarmış Yeşil Domatesler kitabı 2015-02-18 tarihinde yayınlanmıştır. Kızarmış Yeşil Domatesler kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kızarmış Yeşil Domatesler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Fannie Flagg tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kızarmış Yeşil Domatesler Kitabı Tanıtım Bülteni

Fannie Flagg tarafından kaleme alınmış Kızarmış Yeşil Domatesler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu kitap size iyi bir barbekü, enfes bir kahve ve derin bir sevgi sunuyor! Hayatının kırk sekiz yılını ailesinin ve içinde yaşadığı toplumun beklentilerini karşılamakla geçiren Evelyn mutsuz evliliğinin, yalnızlığının ve kilolarının da etkisiyle depresyona girmiştir. Huzurevinde yaşayan kayınvalidesini gönülsüzce ziyaret ettiği sırada Ninny Threadgoode'la tanışır. Seksen altı yaşındaki Ninny onu hiç ummadığı bir şekilde Whistle Stop Kafe adındaki renkli karakterler ve hatıralar dünyasına çeker. Yaşlı kadın, Evelyn'e anılarını anlatmaya başlar ve onun hayatında büyük bir değişime önayak olur.  Evelyn, Ninny'nin anlattığı hikâyelerin kahramanlarıyla manevi bağlar kurarak sevgiyi, dostluğu, gücü ve umudu yeniden keşfeder. Yıllar önce var olmuş sıcacık dostluklar geleceğe ışık tutacak ve yeni dostlukların kapılarını aralayacaktır. Threadgoode ailesinin Evelyn'e ilham veren hikâyesinde sevgiyle sunulan kahvelerin, kızarmış yeşil domateslerin ve barbekülerin yanı sıra bir tutam kahkahaya ve gizeme de hazır olun. "Işıldayan bir mücevher gibi…" Birmingham News "Fannie Flagg'in kitabındaki karakterler, roman kahramanları ne kadar gerçek olabilirse o kadar gerçek. Kulağınızı sayfalara yaklaştırırsanız karakterlerin konuştuğunu bile duyabilirsiniz. Basit ve gündelik yaşamın bir parçası gibi görünen olaylar, yazarın hayal gücü sayesinde son derece derin ve evrensel anlamlar kazanmış." Chattanooga Times "Fannie Flagg'e dikkat edin. Whistle Stop Kafe'nin kapısından içeri girince çene kaslarımı zedeledi, göz pınarlarımı kuruttu ve kalbimi çaldı." Florence King "Hikâye anlatma konusunda doğuştan yetenekli bir yazarın üretken beyninin eseri olan gerçek bir roman, hem de iyi bir roman!" New York Times "Uçaklar ve televizyon Threadgoode ailesini Amerika'nın güneyinden sildi. Fakat ne mutlu bize ki Fannie Flagg bu insanların hayatlarındaki coşkuyu ve ayrılıklarındaki hüznü hem komik hem de dokunaklı bir dille kaleme alarak ölümsüzleştirmiş. Idgie Threadgoode inanılmaz bir karakter… Tam da Huckleberry Finn'in evleneceği türden biri!" Harper Lee


Kızarmış Yeşil Domatesler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kızarmış Yeşil Domatesler


Kızarmış Yeşil Domatesler Kitabı İndirme Linkleri


Kızarmış Yeşil Domatesler Pdf İndirme Linkleri

Kızarmış Yeşil Domatesler Yandex Disk Pdf İndir

Kızarmış Yeşil Domatesler Google Drive Pdf İndir


Kızarmış Yeşil Domatesler Epub İndirme Linkleri

Kızarmış Yeşil Domatesler Yandex Disk Ebup İndir

Kızarmış Yeşil Domatesler Google Drive Epub İndir


Kızarmış Yeşil Domatesler Mobi İndirme Linkleri


Kızarmış Yeşil Domatesler Yandex Disk Mobi İndir

Kızarmış Yeşil Domatesler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kızarmış Yeşil Domatesler Etiketleri

Kızarmış Yeşil Domatesler kitabı hakkında genel bilgiler, Kızarmış Yeşil Domatesler kitabının yazarı kimdir, Kızarmış Yeşil Domatesler kitabının özeti, Kızarmış Yeşil Domatesler pdf indirme linki, Kızarmış Yeşil Domatesler epub indirme linki, Kızarmış Yeşil Domatesler mobi indirme linki, Kızarmış Yeşil Domatesler kitabını indir, Kızarmış Yeşil Domatesler kitabı tanıtım bülteni, Kızarmış Yeşil Domatesler arka kapak yazısı, Kızarmış Yeşil Domatesler kitabı kaç sayfa, Kızarmış Yeşil Domatesler hangi yayınevi tarafından basıldı, Kızarmış Yeşil Domatesler kitabının türü nedir, Kızarmış Yeşil Domatesler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU