-->

Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git kitabını inceleyeceğiz. Erdal Demirkıran tarafından yazılan Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git kitabı 2017-04-12 tarihinde yayınlanmıştır. Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup KASHNA KİTAP AĞACI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Erdal Demirkıran tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git Kitabı Tanıtım Bülteni

Erdal Demirkıran tarafından kaleme alınmış Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sevdin mi Mecnun gibi sevip düşme çöle… Sevdin mi Ferhat gibi sev hiç olmazsa; git dağ del, su getir köyüne de aşkın bir işe yarasın... Diyerek aşka ve sevgiye dair yepyeni, ve bir o kadar da çarpıcı bakış açılarıyla okurunun karşısına çıkan Erdal Demirkıran, aşkı yararlı hale getirmenin yollarını anlatıyor… Aykırı yazar bu kitabında okuyucusunu yine şaşırtıyor ve ona bir bağır taşı hediye ediyor. Yani 'Bağra taş basmak!' deyiminde adı geçen o taşı sunuyor okuyucusuna. Kitap üç bölümden oluşuyor. 1 – Aşk Hakkında Her Şey, Birinci bölümde yazar, bugüne kadar aşk hakkında yazılan birçok şeyi reddederek bambaşka şeyler anlatıyor. Örnek verecek olursak, 'Allah aşkı yoktur!' diyerek bilinen kalıpların ötesine geçip yepyeni bir tartışma başlatıyor. İlginç olansa tartışma konusu değil, tartışmanın başladığı anda yazarın lehine sonuçlanıyor olmasıdır; çünkü dünyanın en akıllı insanı kıvrak zekâsı ve usta kalemiyle konuyu kendine has üslubu çerçevesinde akıl almaz bir noktaya taşıyor. Sokrat, Eflatun, Aristo gibi ünlü filozofların kadın ve aşk konusundaki gaflarına da değinen Demirkıran, Arthur Schopenhauer'dan Nietzsche'ye, Dimaşklı Yuhanna'dan Aziz Jerome'a, Magdeburg'lu Mathilde'den Chritine Ebner'e, Büyük İskender'den Napolyon'a, Şeyh Bedrettin'den Hallac-ı Mansur'a, Mimar Sinan'dan Fuzuli'ye kadar tarihe damgasını vuran birçok insanın bilinmeyen yönlerini açığa çıkarıyor. 2 – Evlilik Hakkında Her Şey, Yazar kitabın bu bölümünden evli erkeklerin eşlerini arabalarıyla, evli kadınların da kocalarını dantelli havlularıyla aldattığına işaret ediyor mesela. Evlilik konusuna derinlemesine bir bakışla yaklaşan Erdal Demirkıran, eşlerin kendilerini sorgulamasını sağlayacak ifadeleriyle dikkat çekiyor. Yazar kitabının bu bölümünde 'sadece erkekler okusun!' ve 'sadece kadınlar okusun!' diye iki başlık atmış ve bu başlıkların altını ilginç tavsiyelerle doldurmuş. Demirkıran'a göre kitabın bu bölümü birçok evliliği kurtaracak ilginç bir içerik taşıyor. 3 – Cehennem Hakkında Bazı Şeyler, Zihinde oluşturulabilen bir Cehennem'den bahsediyor dünyanın en akıllı insanı. 'Canını sıkan kim varsa yolla bu Cehennem'e ve kurtul!' diyor yazar kitabın bu bölümünde. Ve bölümün sonunda 'Bağır Taşı Üzerine' başlığıyla kaleme aldığı yazıyla, kitabın köşesinde okuruna sunduğu 'Bağır Taşı' hakkında bir açıklama yapan Demirkıran, bu taşın ne anlama geldiğini ve nasıl kullanılacağını da özetliyor.


Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git


Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git Kitabı İndirme Linkleri


Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git Pdf İndirme Linkleri

Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git Yandex Disk Pdf İndir

Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git Google Drive Pdf İndir


Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git Epub İndirme Linkleri

Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git Yandex Disk Ebup İndir

Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git Google Drive Epub İndir


Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git Mobi İndirme Linkleri


Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git Yandex Disk Mobi İndir

Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git Etiketleri

Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git kitabı hakkında genel bilgiler, Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git kitabının yazarı kimdir, Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git kitabının özeti, Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git pdf indirme linki, Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git epub indirme linki, Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git mobi indirme linki, Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git kitabını indir, Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git kitabı tanıtım bülteni, Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git arka kapak yazısı, Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git kitabı kaç sayfa, Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git hangi yayınevi tarafından basıldı, Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git kitabının türü nedir, Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU