-->

Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar kitabını inceleyeceğiz. Cezmi Ersöz tarafından yazılan Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar kitabı 2014-10-08 tarihinde yayınlanmıştır. Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup TİLKİ KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Cezmi Ersöz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar Kitabı Tanıtım Bülteni

Cezmi Ersöz tarafından kaleme alınmış Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Tuvalete işerken, işediğim yerin bir kanalizasyonla dereye, oradan denize, ve oradan da bir okaynusa açılmış olduğunu farkettim, yani işerken sadece işemiyorduk belki hayatımızda hiç göremeyeceğimiz dünyanın geri kalanıyla bir bütünleşme yaşıyorduk. Yalnızca işemek eylemi bile analiz edilseydi evrensel barış için yeterli olacaktı. Ama işemekten daha ziyade içine sıçtığımız bir dünyada yaşamaya devam ediyoruz. Birinci sayfa, büyük puntolu manşetler, heyecanı artırmak için lunaparkın neon ışıklı tabelaları gibi, sayfanın kenarında güzel ve yarı çıplak bir kadın resmi, "ben içerrdeyim", diyor, "bu sayfaların içinde", erkekler şehvetle, kadınlar kıskançlıkla "nerede o kamuya mal olmuş aşifte", diye soruyorlar, fotoğraftaki kadın dolgun alt dudağına üst dişlerini geçirmiş, "iççerrdeyim", diyor, "hadi gelsene". Türk Edebiyatının iki güçlü kalemi Benjamin AE ve Cezmi Ersöz'ün kaleminden hayatın her anına dair, öfkeli, heyecanlı, çarpıcı hikaye ve tespitler.


Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar


Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar Kitabı İndirme Linkleri


Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar Pdf İndirme Linkleri

Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar Yandex Disk Pdf İndir

Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar Google Drive Pdf İndir


Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar Epub İndirme Linkleri

Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar Yandex Disk Ebup İndir

Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar Google Drive Epub İndir


Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar Mobi İndirme Linkleri


Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar Yandex Disk Mobi İndir

Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar Etiketleri

Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar kitabı hakkında genel bilgiler, Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar kitabının yazarı kimdir, Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar kitabının özeti, Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar pdf indirme linki, Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar epub indirme linki, Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar mobi indirme linki, Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar kitabını indir, Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar kitabı tanıtım bülteni, Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar arka kapak yazısı, Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar kitabı kaç sayfa, Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar hangi yayınevi tarafından basıldı, Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar kitabının türü nedir, Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU