-->

Bitmeyen Proje Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bitmeyen Proje Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bitmeyen Proje kitabını inceleyeceğiz. George Spafford tarafından yazılan Bitmeyen Proje kitabı 2016-11-03 tarihinde yayınlanmıştır. Bitmeyen Proje kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup TİMAŞ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bitmeyen Proje hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca George Spafford tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bitmeyen Proje Kitabı Tanıtım Bülteni

George Spafford tarafından kaleme alınmış Bitmeyen Proje kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Parts Unlimited... Başı bir türlü dertten kurtulamayan dev bir teknoloji şirketidir… Bu şirkette işler hiç bitmez, önemli projeler bir türlü zamanında müşterilere sunulamaz… Aksaklıklar, bitmek bilmeyen sorunlar her gün daha çetrefil bir hal alır… Çok tanıdık geldi değil mi?   Nihayetinde ekip, arapsaçına dönen projeyi gözden geçirerek dört elle işe koyulur, ama bu sefer de onları ciddi bir zaman kısıtlaması beklemektedir.   İşyerindeki gerilimler, çözüme ulaşmak istenirken didik didik edilen sorunlar, ekip ruhunu yakalamaya çalışan insanlar ve azimle kotarılan bir işin insana verdiği tatmin duygusu…   Bilişim teknolojileri ve iş yaşamında başarıyı yakalamak üzerine yazılmış bu benzersiz hikâyede, hem  çalışma  dünyasındaki sorunlarla nasıl başa çıkılacağını görecek hem de sürükleyici bir roman ile siz de kendinizi hikâyenin bir kahramanı gibi hissedeceksiniz!   Kim demiş, iş yaşamına dair bir roman yazılmaz diye! Parts Unlimited'a hoş geldiniz!   "Bitmeyen Proje şu âna kadarki okuduğum en başarılı kitaplardan biri. Hayal ürünü bir şirketi konu alıyor olmasına rağmen kitapta karşılaşılan olaylar o kadar hayatın içinden ki, sektörde bulunan herkes kitapta kendinden bir parça bulacak. Bu kitabı kesinlikle alın, okuyun. Daha sonra da okuması için şirketinizdeki bir sonraki üst düzey yöneticiye verin."   – Stephen Northcutt, SANS Technology Institute     "Nefis bir üslup ve akıcı bir dil… Bütün şirket yöneticilerinin, sektöründe başarılı olmak isteyenlerin ve profesyonel BT (bilişim teknolojisi) çalışanlarının Bitmeyen Proje'yi kesinlikle okuması gerekiyor."   – Mike Orzen, Lean IT kitabının yazarı   "Bir şirketin batma ve çıkma hikâyesini başarılı bir şekilde kaleme alan bu kitabın her bölümünde kendi tecrübelerimden kesitler gördüm."   – Dr. Thomas Longstaff, John Hopkins Üniversitesi    "Timsahlarla dolu bir BT (bilişim teknolojisi) bataklığına boynuna kadar saplanmış olanlar için bir el kitabı niteliğinde…"   – Adrian Cockcroft, Netflix Bulut Mimarı


Bitmeyen Proje Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bitmeyen Proje


Bitmeyen Proje Kitabı İndirme Linkleri


Bitmeyen Proje Pdf İndirme Linkleri

Bitmeyen Proje Yandex Disk Pdf İndir

Bitmeyen Proje Google Drive Pdf İndir


Bitmeyen Proje Epub İndirme Linkleri

Bitmeyen Proje Yandex Disk Ebup İndir

Bitmeyen Proje Google Drive Epub İndir


Bitmeyen Proje Mobi İndirme Linkleri


Bitmeyen Proje Yandex Disk Mobi İndir

Bitmeyen Proje Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bitmeyen Proje Etiketleri

Bitmeyen Proje kitabı hakkında genel bilgiler, Bitmeyen Proje kitabının yazarı kimdir, Bitmeyen Proje kitabının özeti, Bitmeyen Proje pdf indirme linki, Bitmeyen Proje epub indirme linki, Bitmeyen Proje mobi indirme linki, Bitmeyen Proje kitabını indir, Bitmeyen Proje kitabı tanıtım bülteni, Bitmeyen Proje arka kapak yazısı, Bitmeyen Proje kitabı kaç sayfa, Bitmeyen Proje hangi yayınevi tarafından basıldı, Bitmeyen Proje kitabının türü nedir, Bitmeyen Proje kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU