-->

Borsa Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Borsa Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Borsa kitabını inceleyeceğiz. Clem Chambers tarafından yazılan Borsa kitabı 2013-06-12 tarihinde yayınlanmıştır. Borsa kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KASSANDRA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Borsa hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Clem Chambers tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Borsa Kitabı Tanıtım Bülteni

Clem Chambers tarafından kaleme alınmış Borsa kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Jim, işçi sınıfından gelen ve borsa grafiklerini on beş metrelik yol tabelalarıymış gibi okuyabilen harika bir çocuktur. Tuhaf becerisi onu getir götürcülükten ticaret yıldızlığına taşımıştır. Bir dahi midir yoksa bir kofti mi, onu bilmemektedir. Gizemli ticaret imparatoru Max Davas, NASA'dan daha fazla yazılım gücü kullanarak Amerikan hazinesinden milyarlar kazanmaktadır; ama modellemeler ona bir şeylerin felakete yol açacak denli yanlış gideceğini söylemektedir. Onu dünyadaki en güçlü insanlardan biri yapan ticaret sistemi ona, bir yıl içerisinde, altının, petrolün, Microsoft'un değersiz olacağını ve doların dolaşımda bile olmayacağını söylemektedir. Avro, sterlin, yen, şeker, buğday, kahve… Hepsi sıfıra düşecektir. Peki ama tahminler kader midir? Yoksa bu Doğu Londralı çocuk Borsa'nın anahtarını elinde mi tutmaktadır? "Gözüne biber gazı sıkılmasından daha şok edici." Sally Nicoll, Bets and the City: Sally Nicoll's Spread Betting Diary kitabının yazarı "Yıkıcı piyasa işlemleri ve iktisadi çöküşe ilişkin tam zamanında bir roman." Evening Standard


Borsa Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Borsa


Borsa Kitabı İndirme Linkleri


Borsa Pdf İndirme Linkleri

Borsa Yandex Disk Pdf İndir

Borsa Google Drive Pdf İndir


Borsa Epub İndirme Linkleri

Borsa Yandex Disk Ebup İndir

Borsa Google Drive Epub İndir


Borsa Mobi İndirme Linkleri


Borsa Yandex Disk Mobi İndir

Borsa Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Borsa Etiketleri

Borsa kitabı hakkında genel bilgiler, Borsa kitabının yazarı kimdir, Borsa kitabının özeti, Borsa pdf indirme linki, Borsa epub indirme linki, Borsa mobi indirme linki, Borsa kitabını indir, Borsa kitabı tanıtım bülteni, Borsa arka kapak yazısı, Borsa kitabı kaç sayfa, Borsa hangi yayınevi tarafından basıldı, Borsa kitabının türü nedir, Borsa kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU