-->

Çıplak ve Yalnız Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Çıplak ve Yalnız Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Çıplak ve Yalnız kitabını inceleyeceğiz. Hamdi Koç tarafından yazılan Çıplak ve Yalnız kitabı 2013-08-14 tarihinde yayınlanmıştır. Çıplak ve Yalnız kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup DOĞAN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Çıplak ve Yalnız hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hamdi Koç tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Çıplak ve Yalnız Kitabı Tanıtım Bülteni

Hamdi Koç tarafından kaleme alınmış Çıplak ve Yalnız kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hayatın adil davrandığı bir kadın veya erkeğe henüz rastlamadım. İstediğini almak kalbin kaderi değil. Küçük ve yalnız olduğunu sanan bir kahramanın büyük ve kanlı bir geçmişe yaptığı yolculuk Amcam ölünce ilk bana haber verdiler. İnanmadım. Olmaz öyle şey, dedim. Oldu valla, dediler, amcan öldü. Ya tabii ki ölmüştür, ayrı konu, ama ilk bana haber verdiğinize inanmıyorum, dedim. İnan, dediler, ilk sana haber verdik. Sustum ve benimle konuşan nefesin arkasındaki boşluğu dinledim. Yalan olsa bir hışırtısı, bir kıpırtısı, bir şeysi mutlaka duyulurdu. Doğru söylüyorlardı. Cidden amcam ölmüştü ve ilk bana haber veriyorlardı. Çok duygulandım. Hayatımda ilk kez bir konuda ilk akla gelen isim oluyordum. Peki, dedim, teşekkür ederim. Gururum okşandı. Bunu hiç unutmayacağım. Ayrıca hepimizin başı sağ olsun. Ölenle ölünmez. Allah geride kalanlara sabır filan. Ben müsaadenizle gidip biraz ağlayayım. İyi geceler. Telefonu kapattım. Çıplak ve Yalnız son sayfasına dek elinizden bırakamayacağınız sarsıcı bir roman.


Çıplak ve Yalnız Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Çıplak ve Yalnız


Çıplak ve Yalnız Kitabı İndirme Linkleri


Çıplak ve Yalnız Pdf İndirme Linkleri

Çıplak ve Yalnız Yandex Disk Pdf İndir

Çıplak ve Yalnız Google Drive Pdf İndir


Çıplak ve Yalnız Epub İndirme Linkleri

Çıplak ve Yalnız Yandex Disk Ebup İndir

Çıplak ve Yalnız Google Drive Epub İndir


Çıplak ve Yalnız Mobi İndirme Linkleri


Çıplak ve Yalnız Yandex Disk Mobi İndir

Çıplak ve Yalnız Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Çıplak ve Yalnız Etiketleri

Çıplak ve Yalnız kitabı hakkında genel bilgiler, Çıplak ve Yalnız kitabının yazarı kimdir, Çıplak ve Yalnız kitabının özeti, Çıplak ve Yalnız pdf indirme linki, Çıplak ve Yalnız epub indirme linki, Çıplak ve Yalnız mobi indirme linki, Çıplak ve Yalnız kitabını indir, Çıplak ve Yalnız kitabı tanıtım bülteni, Çıplak ve Yalnız arka kapak yazısı, Çıplak ve Yalnız kitabı kaç sayfa, Çıplak ve Yalnız hangi yayınevi tarafından basıldı, Çıplak ve Yalnız kitabının türü nedir, Çıplak ve Yalnız kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU