-->

Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa kitabını inceleyeceğiz. Murad Özdemir Abdulkadiroğlu tarafından yazılan Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa kitabı 2019-04-24 tarihinde yayınlanmıştır. Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup NUHBE YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Murad Özdemir Abdulkadiroğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa Kitabı Tanıtım Bülteni

Murad Özdemir Abdulkadiroğlu tarafından kaleme alınmış Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Tüm duygular bir sır veriyor aslında kalbimize. Aşk, yoldaş ile paylaşılanların hayası ile lal olmaktır. Lal olmayanların sırrı, ifşa olmuyor yüreklerinde. Kalpler, nefsin aşk adı ile duyguların ticareti yapıyor. Bu yüzden; kalpler, sırrı ifşa olmasın diye mühürleniyor. Çünkü ticaretin her hilesi, aşka çirkinm düşüyor. Aşk, öfkesi ile kendisine ters düşenlerin kalplerini nefislerine bağlayıp kendisini o kalpten uzaklaştırıyor. Asım, Kardelen'de bulduğu aşkı sorgulamaya başlarken duyguların nasıl ticaret yaptığını öğreniyor.  Bir yolculuk aşka doğru... Kardelen'in Hercai'si oluveriyor o anda. Uzaklaşıyor ve bir sırrı ifşa etmek için bir daha geri dönemiyor.


Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa


Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa Kitabı İndirme Linkleri


Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa Pdf İndirme Linkleri

Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa Yandex Disk Pdf İndir

Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa Google Drive Pdf İndir


Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa Epub İndirme Linkleri

Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa Yandex Disk Ebup İndir

Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa Google Drive Epub İndir


Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa Mobi İndirme Linkleri


Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa Yandex Disk Mobi İndir

Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa Etiketleri

Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa kitabı hakkında genel bilgiler, Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa kitabının yazarı kimdir, Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa kitabının özeti, Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa pdf indirme linki, Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa epub indirme linki, Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa mobi indirme linki, Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa kitabını indir, Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa kitabı tanıtım bülteni, Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa arka kapak yazısı, Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa kitabı kaç sayfa, Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa hangi yayınevi tarafından basıldı, Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa kitabının türü nedir, Davanın Gölgesinde & Aşkı İfşa kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU