-->

Göstergeler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Göstergeler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Göstergeler kitabını inceleyeceğiz. Akif Emre tarafından yazılan Göstergeler kitabı 2018-05-04 tarihinde yayınlanmıştır. Göstergeler kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup BÜYÜYENAY yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Göstergeler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Akif Emre tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Göstergeler Kitabı Tanıtım Bülteni

Akif Emre tarafından kaleme alınmış Göstergeler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Günlük bir gazetede yazarak fikir üretilebilir mi? Bu sorunun cevabı yapacağınız gazete tanımı ile yakından alakalı. Hem günlük bir gazetenin mutfağında bulunup hem de günübirlik tuzaklara düşmemeyi başarmanın mümkün olup olmadığının bir denemesi olarak Göstergeler kaleme alındı.. Gazete yazısı denilince, gazete mutfağının hareketli ortamında yazılmış yazılar anlaşılıyorsa, bu anlamda gazete yazıları Göstergeler. Ama tüm koşuşturma içerisinde zamanı durdurmayı, soluklanmayı denediği için de Göstergeler, bilinen anlamda gazete yazılarından oluşmuyor. Aslında kitap denilince anlaşılması gerekenin, belli bir düşünce etrafında baştan planlanarak yazılan eser olduğu kanaatindeyim. Her ne kadar bu kitabı oluşturan yazılar, belli bir kalkış noktası gözetilerek yazılmış, kendi içinde tutarlı bütünlüğe sahip olsa da, bilinen anlamda bir kitap değil. Bu nedenle, günlük gazetede belli aralıklarla yayınlanan yazılarımdan yaptığım seçki, eğer dostların samimi teşviki olmasa idi kitaplaşmayacaktı. Göstergeleri oluşturan yazıların tümü Yeni Şafak gazetesinde yayınlanan yazılarımdan oluşuyor. Yeni Şafak'ta yayınlanan ilk yazım "Ne okuyorsan 'o'sun" başlığını taşıyordu. Bu yazılar kitaplaştıktan sonra, yazarı da ilk yazıda küçük bir değişiklik yaparak ortaya çıkan "Ne yazıyorsan 'o'sun" hitabının bire bir muhatabı olduğunun bilincindedir. Hayatın devam eden akışı içinde, çoğu kez farkına varmadığımız, önemsemediğimiz, kanıksadığımız gösterge dizgelerini yakalamayı deneyen yazılar biraraya geldi sonuçta.


Göstergeler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Göstergeler


Göstergeler Kitabı İndirme Linkleri


Göstergeler Pdf İndirme Linkleri

Göstergeler Yandex Disk Pdf İndir

Göstergeler Google Drive Pdf İndir


Göstergeler Epub İndirme Linkleri

Göstergeler Yandex Disk Ebup İndir

Göstergeler Google Drive Epub İndir


Göstergeler Mobi İndirme Linkleri


Göstergeler Yandex Disk Mobi İndir

Göstergeler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Göstergeler Etiketleri

Göstergeler kitabı hakkında genel bilgiler, Göstergeler kitabının yazarı kimdir, Göstergeler kitabının özeti, Göstergeler pdf indirme linki, Göstergeler epub indirme linki, Göstergeler mobi indirme linki, Göstergeler kitabını indir, Göstergeler kitabı tanıtım bülteni, Göstergeler arka kapak yazısı, Göstergeler kitabı kaç sayfa, Göstergeler hangi yayınevi tarafından basıldı, Göstergeler kitabının türü nedir, Göstergeler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU