-->

Güvenmeyin Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Güvenmeyin Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Güvenmeyin kitabını inceleyeceğiz. İslam Durmuş tarafından yazılan Güvenmeyin kitabı 2018-02-15 tarihinde yayınlanmıştır. Güvenmeyin kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup PAYİDAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Güvenmeyin hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İslam Durmuş tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Güvenmeyin Kitabı Tanıtım Bülteni

İslam Durmuş tarafından kaleme alınmış Güvenmeyin kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu gece yine rüyamdaydın sevdiğim, bu seferki farklıydı. Sana en yakın olduğum geceydi bu. Biliyorum çok uzaklardasın ama bir o kadar da yakınımda hissettim seni. Kalbim, bana hissettirdiğin o eşsiz duyguyla doluydu yine. Öyle huzurluydum ki, Bu duygunun tarifini yapamazdı hiçbir lügat. O sendin sevdiğim, biliyorum. Ama yüzünü hatırlayamıyorum artık. Yüzün hatırımdan siliniyor sevdiğim, en çokta bundan korkuyordum ya zaten. Bir gün karşılaşırsak şayet, seni tanıyamamam imkânsız. Yine de korkuyorum sevgili, seni unutabilme ihtimali bile canımı yakıyor. Senin de canın yanacak biliyorum. Çünkü hiç kimse sevemeyecek seni benim gibi. Hiç kimse anlamayacak seni benim kadar. Sen; benim doğmamış evladım, hiç görmediğim annem ve özlemini çektiğim sonbaharımsın. Ben alışkınım kaybetmelere sevdiğim…


Güvenmeyin Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Güvenmeyin


Güvenmeyin Kitabı İndirme Linkleri


Güvenmeyin Pdf İndirme Linkleri

Güvenmeyin Yandex Disk Pdf İndir

Güvenmeyin Google Drive Pdf İndir


Güvenmeyin Epub İndirme Linkleri

Güvenmeyin Yandex Disk Ebup İndir

Güvenmeyin Google Drive Epub İndir


Güvenmeyin Mobi İndirme Linkleri


Güvenmeyin Yandex Disk Mobi İndir

Güvenmeyin Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Güvenmeyin Etiketleri

Güvenmeyin kitabı hakkında genel bilgiler, Güvenmeyin kitabının yazarı kimdir, Güvenmeyin kitabının özeti, Güvenmeyin pdf indirme linki, Güvenmeyin epub indirme linki, Güvenmeyin mobi indirme linki, Güvenmeyin kitabını indir, Güvenmeyin kitabı tanıtım bülteni, Güvenmeyin arka kapak yazısı, Güvenmeyin kitabı kaç sayfa, Güvenmeyin hangi yayınevi tarafından basıldı, Güvenmeyin kitabının türü nedir, Güvenmeyin kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU