-->

İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 kitabını inceleyeceğiz. Gisele tarafından yazılan İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 kitabı 2014-11-20 tarihinde yayınlanmıştır. İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup GİTA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Gisele tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 Kitabı Tanıtım Bülteni

Gisele tarafından kaleme alınmış İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İstanbul'un karlı sokaklarından birinde, mahallenin bakkalı Mert, sakinlerinin tümünü tanıdığı apartmanın pencerelerine göz gezdiriyor... İşte: Boğaz'daki bir yalının mirasçısı, gözünü altın hırsı bürümüş İnci ; yaşlı Ermeni Avedis Amca ve onun sözde hizmetçisi bekar anne Serafina ; "Feminist" lakaplı yalnız kadın Kıymet ; anılarıyla yaşayan iki yaşlı Musevi, Hannah ve Moşe Amca; konu komşunun bitmek tükenmek bilmeyen dedikodularının odağı yabancı uyruklu kadın; bodrum katta yaşayan Durdu ve nihayet kapıcının kızı Tülay. Her ne kadar babası onu Mert'le sözlemişse de Tülay'ın perdesini aralamaya hiç niyeti yok. Onun gönlü gizliden gizliye bakıştığı baldırı çıplak ama paşa duruşlu Ramazan davulcusunda. O ki mahalleyi sahura kaldıran, gündüzleri pencere altında maniler okuyan, annesi tarafından sokağa terkedilmiş, dilenmiş, çöplüklerde çalışmış, yani anlayacağınız hayatı acılar içinde geçmiş biri. Ama, bir gün, birden...


İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1


İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 Kitabı İndirme Linkleri


İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 Pdf İndirme Linkleri

İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 Yandex Disk Pdf İndir

İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 Google Drive Pdf İndir


İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 Epub İndirme Linkleri

İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 Yandex Disk Ebup İndir

İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 Google Drive Epub İndir


İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 Mobi İndirme Linkleri


İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 Yandex Disk Mobi İndir

İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 Etiketleri

İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 kitabı hakkında genel bilgiler, İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 kitabının yazarı kimdir, İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 kitabının özeti, İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 pdf indirme linki, İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 epub indirme linki, İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 mobi indirme linki, İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 kitabını indir, İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 kitabı tanıtım bülteni, İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 arka kapak yazısı, İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 kitabı kaç sayfa, İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 hangi yayınevi tarafından basıldı, İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 kitabının türü nedir, İstanbul'dan Pencereler / İstanbul Üçlemesi 1 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU