-->

Kırk'ı Çıkmış Öyküler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kırk'ı Çıkmış Öyküler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kırk'ı Çıkmış Öyküler kitabını inceleyeceğiz. Ender Usta tarafından yazılan Kırk'ı Çıkmış Öyküler kitabı 2017-02-24 tarihinde yayınlanmıştır. Kırk'ı Çıkmış Öyküler kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup KÜLTÜR AJANS yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kırk'ı Çıkmış Öyküler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ender Usta tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kırk'ı Çıkmış Öyküler Kitabı Tanıtım Bülteni

Ender Usta tarafından kaleme alınmış Kırk'ı Çıkmış Öyküler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir rivayete göre bizi yaratan Allah, ilk insan olup bizlerin atası olan Hz. Adem babamızın çamurunu kırk gün yoğurup onu yoktan var etmiş. Yine bir peygamberi olan Hz. Nuh'u kırk gün süren yağmurlar neticesinde bir tufana gark edip diyar diyar gezdirmiş. Gel zaman git zaman kırkla başlayan tanışıklığımız sürüp gitmiş zaman içinde. İçtiğimiz bir kahvenin hatırını kırk yıl gözetmeyi, kırk katır ya da kırk satırla hüküm vermeyi, bir iknayı ifade eden kırk dereden su getirmeyi de kişisel tarihimize notlar olarak düşmüşüz geçmişten geleceğe… Aşık Yunus kırk yıl boyunca tek eğrisi olmayan odunlar taşımış dergâhına. Bir ana kırk hafta beklemiş karnındaki yavrusuna sarılmaya. Sevinci ve coşkunluğumuzu kır gün kırk gece sürüp, kırk yıl bir yastığa baş koymayı düşlemişiz yaşam boyunca. Elinizde tuttuğunuz bu eser kırkıncı yaşımda neşvü nema bulup ulaştı sizlere. Kırk fırın ekmek yiyemesem de bu satırları kaleme alana dek, 'Kırk'ı Çıkmış Öyküler'le geldim sizlere beğeneceğinizi dileyerek… İçinde bulunan yedi adet öykü ile tüm yetişkinlerin hatta genç kuşağa ait bireylerin de rahatlıkla okuyup kendilerinden bir şeyler bulabileceği bu eser yol göstermeyi amaç edinmeyip sadece şahitlik edebilmeyi okuyucularına fırsat olarak sunmayı hedefler. Şayet bu şahitliğe bizzat iştirak etmek isteyen olursa da, insana ait duygu ve düşünceleri bir edebi metin halinde onların huzuruna getiren kitap kimin hangi kahramanın yerinde olmayı isteyebileceği tercihini de okuyucusuna bırakan bir anlayışla sizleri sayfalarında ağırlamaktan keyif duyar.


Kırk'ı Çıkmış Öyküler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kırk'ı Çıkmış Öyküler


Kırk'ı Çıkmış Öyküler Kitabı İndirme Linkleri


Kırk'ı Çıkmış Öyküler Pdf İndirme Linkleri

Kırk'ı Çıkmış Öyküler Yandex Disk Pdf İndir

Kırk'ı Çıkmış Öyküler Google Drive Pdf İndir


Kırk'ı Çıkmış Öyküler Epub İndirme Linkleri

Kırk'ı Çıkmış Öyküler Yandex Disk Ebup İndir

Kırk'ı Çıkmış Öyküler Google Drive Epub İndir


Kırk'ı Çıkmış Öyküler Mobi İndirme Linkleri


Kırk'ı Çıkmış Öyküler Yandex Disk Mobi İndir

Kırk'ı Çıkmış Öyküler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kırk'ı Çıkmış Öyküler Etiketleri

Kırk'ı Çıkmış Öyküler kitabı hakkında genel bilgiler, Kırk'ı Çıkmış Öyküler kitabının yazarı kimdir, Kırk'ı Çıkmış Öyküler kitabının özeti, Kırk'ı Çıkmış Öyküler pdf indirme linki, Kırk'ı Çıkmış Öyküler epub indirme linki, Kırk'ı Çıkmış Öyküler mobi indirme linki, Kırk'ı Çıkmış Öyküler kitabını indir, Kırk'ı Çıkmış Öyküler kitabı tanıtım bülteni, Kırk'ı Çıkmış Öyküler arka kapak yazısı, Kırk'ı Çıkmış Öyküler kitabı kaç sayfa, Kırk'ı Çıkmış Öyküler hangi yayınevi tarafından basıldı, Kırk'ı Çıkmış Öyküler kitabının türü nedir, Kırk'ı Çıkmış Öyküler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU