-->

Kubbe'nin Altında Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kubbe'nin Altında Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kubbe'nin Altında kitabını inceleyeceğiz. Stephen King tarafından yazılan Kubbe'nin Altında kitabı 2016-12-26 tarihinde yayınlanmıştır. Kubbe'nin Altında kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ALTIN KİTAPLAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kubbe'nin Altında hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Stephen King tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kubbe'nin Altında Kitabı Tanıtım Bülteni

Stephen King tarafından kaleme alınmış Kubbe'nin Altında kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

119 Karayolu'nun aşağısında, Chester's Mill'de kıyamet kopmak üzere... Güzel, güneşli bir günde küçük kasabanın dünyayla olan bütün bağlantısı görünmez bir güç tarafından kesilir. Uçaklar görünmez bir kalkana çarpar, şiddetli bir yağmur önüne geleni yıkıp yerle bir eder. Kubbe yavaş yavaş alçalırken bahçevanın eli kopar. Arabalar infilak eder. Aileler birbirinden kaçar, herkes panik içindedir. Hiç kimse bu kalkanın nedenini, neden, ne zaman geldiğini ve ne zaman ortadan kalkacağını bilemez. Bir Irak savaşı gazisi ve acımasız bir politikacı Kubbe'nin altındaki gücü ele geçirmeye kararlıdır, ama onların asıl düşmanı Kubbe' dir, çünkü zaman gittikçe azalmaktadır.


Kubbe'nin Altında Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kubbe'nin Altında


Kubbe'nin Altında Kitabı İndirme Linkleri


Kubbe'nin Altında Pdf İndirme Linkleri

Kubbe'nin Altında Yandex Disk Pdf İndir

Kubbe'nin Altında Google Drive Pdf İndir


Kubbe'nin Altında Epub İndirme Linkleri

Kubbe'nin Altında Yandex Disk Ebup İndir

Kubbe'nin Altında Google Drive Epub İndir


Kubbe'nin Altında Mobi İndirme Linkleri


Kubbe'nin Altında Yandex Disk Mobi İndir

Kubbe'nin Altında Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kubbe'nin Altında Etiketleri

Kubbe'nin Altında kitabı hakkında genel bilgiler, Kubbe'nin Altında kitabının yazarı kimdir, Kubbe'nin Altında kitabının özeti, Kubbe'nin Altında pdf indirme linki, Kubbe'nin Altında epub indirme linki, Kubbe'nin Altında mobi indirme linki, Kubbe'nin Altında kitabını indir, Kubbe'nin Altında kitabı tanıtım bülteni, Kubbe'nin Altında arka kapak yazısı, Kubbe'nin Altında kitabı kaç sayfa, Kubbe'nin Altında hangi yayınevi tarafından basıldı, Kubbe'nin Altında kitabının türü nedir, Kubbe'nin Altında kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU